1 anmeldelser
Hvorfor kan man ikke ta et av de mest populære dekkene på markedet og gjøre det enda bedre? Slik tenkte menneskene på Schwalbe da de oppdaterte sine populære Road Cruiser Kevlar-Guard tråddekk ved å gjøre dem mer miljøvennlig…
Les mer
NOK 195,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Hvorfor kan man ikke ta et av de mest populære dekkene på markedet og gjøre det enda bedre? Slik tenkte menneskene på Schwalbe da de oppdaterte sine populære Road Cruiser Kevlar-Guard tråddekk ved å gjøre dem mer miljøvennlige. Uten å gå på akkord med den høye kvaliteten du kjenner fra Schwalbe, valgte de å bruke resirkulerte materialer i produksjonen. Resultatet er et dekk som er like bra, om ikke bedre enn forgjengeren, men langt mer miljøvennlig. Selvfølgelig har Road Cruiser fremdeles alle detaljene som vi elsket forgjengeren, for eksempel Kevlar-Guard punkteringsbeskyttelse.

Bruksområde
Uansett hva du trenger for å kjøre på asfalt, fliser eller brostein, er dette et veldig godt dekk å bruke på harde overflater.

Spesifikasjoner

  • Farge: Svart
  • Størrelse: 700 x 35c (37-622)
  • Dekktype: Tråddekk
  • Kevlar-Guard punkteringsbeskyttelse
  • 50 EPI
  • Anbefalt dekktrykk: 2,5 BAR (35 PSI) og maks 4,5 BAR (65 PSI).

Montering
Monteringsguide kan du hente her.

Kvalitetsnivå
Disse dekkene er utrolig enkle å montere, og de sitter perfekt på hjulet ditt. Hvis du sammenligner dette dekket og dens tråder (EPI) pr. tomme, så angir Schwalbe kun antallet i det ene laget i dekket, mens de øvrige konkurrentene oppgir tråder (TPI) i alle 3 lag. Dermed mådu gange Schwalbes antall med 3 for å sammenligne disse tallene. Etter oppdateringen er nå en spesiell gummi kalt Green Compound inkludert i produksjonen av Road Cruiser dekk. Materialet består av resirkulerte materialer, inkludert kasserte sykkeldekk som bidro til å gjøre Road Cruiser til vinneren av Eurobikes Green Award 2017.

Vedlikehold
Schwalbe anbefaler et dekktrykk på 2,5 BAR (35PSI) og maks 4,5 BAR (65 PSI). Sørg for at dekket er pumpet innenfor det dekktrykket som vi har angitt. Dekktrykket bør kontrolleres jevnlig, ca. hver 10. dag.

EAN: 4026495822787

19.03.2019
Det bestildte var ok og en hurtig levering