Disse klassiske benvarmene fra GripGrab er laget av et delikat fleece-stoff som koser seg mot kroppen og gir deg en isolerende følelse kombinert med pustende egenskaper. Benvarmene er utviklet i overgangsperioder der en jakk…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Disse klassiske benvarmene fra GripGrab er laget av et delikat fleece-stoff som koser seg mot kroppen og gir deg en isolerende følelse kombinert med pustende egenskaper. Benvarmene er utviklet i overgangsperioder der en jakke kan være for varm og en bluse er for kald. I tillegg er disse benvarmene designet i en Hi-Vis neongul farge som optimaliserer synligheten i trafikken og gjør det enklere for både bilister og syklister å se deg.

applikasjon
Benvarmene fra GripGrab kan brukes til både løping og sykling. Du er begge garantert høy sikt, komfort og pusteegenskaper, og dermed får du en behagelig opplevelse når du tar på deg benbenvarmene. I tillegg er benvarmene designet med silikon i begge ender, slik at du ikke risikerer å falle eller rulle opp under treningen. Det er to stykker i denne pakken.

spesifikasjoner

  • Farge: Hi-Vis neongul
  • Isolerende og pustende materiale
  • Multi-panel design
  • Silikon rip
  • Flat-Lock sømmer
  • Reflekslogo

kvalitetsnivå
GripGrab er kjent for kvalitetssikrede og brukervennlige produkter som tilfredsstiller enhver utøver. Materialene kommer fra nøye utvalgte produsenter som kan leve opp til GripGrabs høye kvalitetsstandarder.

Vedlikehold
Du kan vaske disse benvarmere på 30 grader. Vi anbefaler alltid å bruke sportsvaskemiddel, da det kan forlenge levetiden til sportsklær.

Guide størrelse guide

Låromkrets i cm.

liten

43 - 50 cm

Medium

50 - 58 cm

stor

58 - 67 cm

Available variants:

SDenne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.