Gratis frakt*
899 NOK
365 dagers returrett
5 anmeldelser
Denne saksemodellen er enkel å installere, og så fyller det minimalt i bagasjerommet når det er foldet sammen. Holderen leveres med en sikkerhetssplint så du unngår at den kan klappe sammen ved bruk. Sykkelholderen er 54 cm. …
Les mer
NOK 289,00
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Denne saksemodellen er enkel å installere, og så fyller det minimalt i bagasjerommet når det er foldet sammen. Holderen leveres med en sikkerhetssplint så du unngår at den kan klappe sammen ved bruk. Sykkelholderen er 54 cm. i utbrettet tilstand og med 23 cm. lange armer. Det anbefales å spenne syklene fast med en stropp eller lignende under transport.

Bruk
Sykkelholderen kan brukes til maks to sykler. Legg merke til at holdearmene kun er 23 cm., og dermed kan være litt lite plass til to sykler. Hvis man vil være sikker på at den kan holde to sykler, anbefaler vi denne - klikk her.

Spesifikasjoner

  • Farge: Svart
  • Lasteevne sykler: 2
  • Inkl. sikkerhetssplint
  • 54 cm. i utbrettet tilstand med 23 cm. arme

Montering
Man plasserer sykkeltilhengeren på trekket og dytter begge armene til siden. Heretter presser man håndtaket i vannrett posisjon - gjør det ovenfra med en flat hånd for å unngå å få den i klem. Nå kan man plassere sykkelen på den. Det er påbudt å feste sykkelen fast med tau, stropper eller lignende.

Sikkerhet og kvalitet
Da syklene dekker over registreringsskiltet, skal du ha en nummerplate ovenpå da det er et lovkrav at registreringsskiltet er synlig. Nummerplaten kan skaffes hos veivesenet. Med denne saksemodellen følger det med en sikkerhetssplint, som skal sikre at holderen ikke klapper sammen under bruk.

Vedlikehold
Denne sykkelholderen krever ikke mye vedlikehold, men vi anbefaler at den tørkes over med en fuktig klut om den skulle bli skitten. Det gjør at den holder lenger.

EAN: 8711293018918

22.09.2019
Lukkemekanisme er ikke til at åbne igen. Har ingen isolering på metal, så cykler hænger metal mod metal. Har kasseret den. Et sekundaprodukt.
17.09.2019
der er kun lige plads til to racer cykler og den skal have noget styrbånd eller anden form for beskyttelse på for ikke at ridse cyklerne. Kvalitet og den billige pris hænger nok lidt sammen. Jeg ville ikke købe igen.
13.08.2019
20.12.2018
Jeg går ud fra, at varen er i orden, men da den skal bruges som julegave er den ikke pakket ud endnu.
31.08.2017
Den passer ikke til vores træk - øv - kan ikke sendes retur da vi har prøvet at få den på trække.