Bakgir

I denne kategorien vil du finne mange forskjellige bakgir til både terrengsykkel og landeveissykkel. Vi fører et bredt utvalg av billige bakgir til både landeveis- og terrengsykkel fra noen av de beste produsentene. Hos oss finner du de beste bakgirene fra f.eks. Shimano og SRAM.

Billige bakgir

Hos Atredo.no finner du kun produkter som vi kan stå inne for, og derfor kan du kjøpe et billig bakgir hos oss og fortsatt være sikker på at du får et bakgir av god kvalitet.

Bakgir fra Shimano og SRAM

Vi handler alltid inn store mengder, og kan derfor tilby deg de beste prisene på kjente merker som f.eks. bakgir fra Shimano og SRAM.

Bakgir til bysykler, landeveissykler og terrengsykler

Det er ikke uten betydning om man kjøper et bakgir til en landeveissykkel, bysykkel eller en terrengsykkel, og derfor vil du se at våre kategorier er delt inn i underkategorier. Dette er gjort for å gjøre det mer oversiktlig å finne det rette bakgiret til de forskjellige sykkeltypene.

Skulle du likevel være i tvil om hvilket bakgir som passer til din terrengsykkel eller landeveissykkel, har vi dyktige teknikere som sitter ved telefonen og er klare til å hjelpe deg slik at du får kjøpt riktig bakgir til sykkelen din.