Det er viktig at du føler deg godt tilpass når du løper. Vi har kun løpeklær som oppfyller våre høye krav til kvalitet. Løpeklærne skal sitte godt, og kunne ventilere så du ikke blir fuktig og kald.

Vi har kun tøy til løping som vi kan stå for. Vi har bekledning (Tights, Shorts, trøyer etc.) og andre løpeklær fra Odlo, Diadora og Joma. Under de enkelte kategoriene over, kan du velge om du kun vil se utvalg fra f.eks. Diadora, Joma eller Odlo.

Det er veldig viktig når du løpetrener, at du kler deg etter ditt eget behov og værforhold. Dette gjør at du ikke vil fryse når du løper, og du skal heller ikke ha det for varmt. Det vil si at klærne skal være svettetransporterende så kroppen kan kvitte seg med varmen, så du ikke blir klam og våt. Det handler om å få den riktige kombinasjonen av lag, som forutsetter at du ikke får skader ved f.eks. nedkjøling.

Utover at du skal kunne puste i tøyet, skal det også sitte komfortabelt på kroppen. For at du skal kjenne deg tilpass når du løper. Vi har kun løpeklær som oppfyller våre høye krav til kvalitet. Vi har bekledning (Tights, jakker, trøyer, shorts m.m.) som gjør at du er 100% klar til din neste løpetur. Du vil også kunne lese vår artikkel omkring hva man behøver som løper. Det kan du gjøre via nedenstående link:

Guide: Hva bør jeg vite som løper

Husk at bekledningen er individuell fra person til person. Så det er ikke sikkert at du skal ha eksakt det samme som de du løper med. Når det er sagt, skal du være oppmerksom på at klærne dine skal skiftes i takt med at været også skifter.

På våre sider finner du alt du behøver, likegyldig om det er om sommeren eller vinteren du løpetrener. Vi har løpeklær fra Odlo, Joma og Diadora. Her kan du se utvalget over de forskjellige kategoriene.