Gratis frakt*
999 NOK
365 dagers returrett

Skal du på en telttur, en fottur i fjellet eller bare nyte naturen, har vi alt du trenger for å være godt kledd fra topp til tå.

Kvalitet frilufts klær til gode priser

Vi fører alltid noen av de beste merkene, uansett om du er på utkikk etter strømper eller en varm foret skijakke, er du sikret en kjempegod og holdbar kvalitet.
Vi sørger ikke kun for et stort utvalg av kvalitetstøy, men også kjøpe det online i vår nettbutikk til en riktig god pris.

Finn det riktige tøyet til dine behov

Du behøver ikke å være den store entusiasten for å vite hvor mye det betyr å være godt kledd når man skal utendørs. Det fins selvfølgelig klær til alles behov og interesser. Går du for eksempel til hundetrening krever det ofte en lett og vanntett påkledning, slik at du har god bevegelsesfrihet samtidig som at du er beskyttet mot vær og vind så du ikke blir kald hvis været ikke oppfører seg som du ønsker.

Elsker du en god lang tur er ikke skoene det eneste som har stor betydning. Velg først og fremst noen gode sokker som ikke øker risikoen for gnagsår. Så er det selvfølgelig viktig å vurdere om været krever langermet undertøy så du ikke blir kaldt. Det nest ytterste laget, som shorts, bukser og gensere skal gjerne sitte tett til kroppen og ikke irritere huden når du beveger deg. Dersom du kan kjenne en søm, en lomme eller glidelås som plager deg vil det gjerne bli verre etter de første par kilometerne.

Stort utvalg innen klær til all slags vær

Friluftstøy kan være veldig ulikt, og det kan i noen tilfeller være vanskelig å vite hva man skal gå etter. Vi har sørget for at du enkelt og oversiktlig kan finne eksakt det du søker. Vi har delt alle produkter inn i kategorier, så det er enkelt å se vårt brede utvalg.

Påkledningen din utendørs er også meget sesongpreget og det kan derfor være lurt å ha klær til alle årstidene, så været ikke blir en unnskyldning for å ikke komme avsted.
Som man sier: det fins ikke dårlig vær, bare dårlig klær.