3 anmeldelser
Fra Atredo før du her et par bremseklosser for V-bremser i svært god kvalitet. Nettopp denne typen bremsesko er en av de mest utbredte i Danmark, og er de som sitter på en lang rekke av City Bikes og terrengsykler. Klossene v…
Les mer
Før 18,00
NOK 14,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Fra Atredo før du her et par bremseklosser for V-bremser i svært god kvalitet. Nettopp denne typen bremsesko er en av de mest utbredte i Danmark, og er de som sitter på en lang rekke av City Bikes og terrengsykler. Klossene viser seg derfor som meget allsidige, da de kan benyttes på de fleste sykler i dag. Skoene er 70 mm lange, og spennes fast med unbrakoskruer.

Spesifikasjoner

  • 1 sett bremseklosser
  • Type: til V-bremsekaliber
  • Skruer og skive til montering er inklusiv
  • Passer til både front- og bak
  • Bør kun brukes til sykler med aluminiums felger, som stort sett er på alle sykler i dag
  • Farge: Sort

Kvalitetsnivå
Atredo er vårt eget merke her hos Atredo, og vi lover god kvalitet. Kunden skal aldri være i tvil om produktets kvalitet, og kan alltid være trygg ved bruk av det.

Vedlikehold
Rengjøres slik at sporene som er i selve gummien holdes fri for skitt, slik at du oppnår en bedre bremseeffekt. Bremseskoene skal skiftes ut når sporene i gummien er slitt vekk.

EAN: 5712934005321

26.06.2019
Bremseklodser er ok, og de kom hurtigt.
24.12.2018
Fremragende på Juniors MTB. Reletivt enkle at få på, og glimrende bremseevne. Urimeligt meget for pengene! -og så var det let som en leg at skifte de gamle 60 mm-klodser ud med disse på 70 mm.
03.12.2018
Perfekt