2 anmeldelser
Assos Active Wear Cleaner er et spesialvaskemiddel til ditt pustende sykkel- og treningstøy. I motsetning til hva mange regner med, så slites sykkel- og treningstøy mer i vaskemaskinen enn på sykkelen. Derfor anbefaler Assos …
Les mer
NOK 335,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Assos Active Wear Cleaner er et spesialvaskemiddel til ditt pustende sykkel- og treningstøy. I motsetning til hva mange regner med, så slites sykkel- og treningstøy mer i vaskemaskinen enn på sykkelen. Derfor anbefaler Assos at man brukes deres vaskemiddel til å vaske klærne. Assos Actvive Wear Cleaner renser og tilfører antibakteriell behandling til klærne, og sørger for å bevare de tekniske egenskapene i stoffet.

Bruk:
Assos anbefaler at man håndvasker sitt sykkel- og treningstøy eller gir det en mild maskinvask, helst uten sentrifugering. Hvis du vil forlenge levetiden på ditt treningstøy, er det en god idé å vaske det på vrange i en vaskepose og huske å vaske uten sentrifugering. Det er best å la klærne drypptørke, eventuelt overflødig vann kan du trekke ut av tøyet med hånden.

Spesifikasjoner:

  • pH-nøytralt og hudvennlig
  • Vasker rent ved 30�
  • Spesielt utviklet til elastiske fibre
  • Nøytraliserer lukt i sykkeltøyet
  • Vedlikeholder tekstilet evne til å puste
  • Vedlikeholder skarpe farger
  • Innhold 1000 ml

Kvalitetsnivå:
Assos Acitive Wear Cleanser er pH-nøytral og meget hudvennlig. Ytterligere forbedrer vaskemiddelet klærnes evne til å puste, og opprettholder sterke og klare farger. Vær oppmerksom på at sykkel- og treningstøy slites i vaskemaskinen. Bruk derfor et mildt vaskeprogram. Active Wear Cleanser-vaskemiddel vasker rent ved 30 grader.

EAN: 2220000033824

22.07.2019
Super godt produkt som jeg anvender efter hver tur. Tøjet virker og dufter frisk når man tager det på og det er meget begrænset hvor meget man behøver at dosere til en vask af bukser, jersey, strømper mv. Produktet kan med fordel også anvendes til håndvask af tøj på ferier.
24.12.2016
Vasker tøjet super godt , har en frisk duft, og påvirker ikke huden med kløe som andre vaskemidler gør. et godt køb til dem som dyrker sport.