Parfymefri utgave av den vanlige sportsvasken 2205-DN Dette sportsvaskemiddelet fra Zebla er parfymefritt, og vaskemidlet sørger for å nøytralisere og fjerner luktmolekylene ved hver vask – uten tilsetningsstoffer. Treningsst…
Les mer
NOK 123,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Parfymefri utgave av den vanlige sportsvasken 2205-DN

Dette sportsvaskemiddelet fra Zebla er parfymefritt, og vaskemidlet sørger for å nøytralisere og fjerner luktmolekylene ved hver vask – uten tilsetningsstoffer. Treningsstøy vil raskt lukte vondt, fordi luktmolekylene i sportstøyet ikke er vannløselige. Vanlig vaskemiddel innkapsler luktmolekylene, slik at det begynner å lukte igjen når tøyet blir varmet av kroppstemperaturen under trening. Hvis du bruker Zebla sportsvaskemiddel, slipper du dette problemet. Har du er produkt som ikke kan vaskes i maskinen fordi det avgir lukt, kan du bruke Zebla Luktfjerner.

Bruk
Brukes Zebla sportsvaskemiddel til maskinvask av normalt skittent tøy, er doseringen 50 ml per vask ved maksimalt 60° grader. Hvis klærne er veldig skitne, tilsett 15 ml til. Ved veldig illeluktende eller skittent tøy, er det en fordel å legge tøyet i bløt i noen timer før du vasker det. Vaskemiddelet er spesielt velegnet til sykkeltøy, sportsundertøy, skiundertøy, skisokker, løpetøy og lignende tøy som er utsatt for mye svette. Det kan også brukes som håndvaskemiddel og er derfor godt å ha med på ferie.

Spesifikasjoner

  • 500 ml flaske med skrulokk
  • Skal ikke brukes ved vask av ull og silke
  • Kan brukes til maskinvask og håndvask
  • kan brukes til vask ved maksimum 60 grader
  • Fjerner den vonde lukten hver gang
  • Parfymefri

Kvalitetsnivå
Zebla sportsvaskemiddel er produsert i Danmark, og virksomheten har stort fokus på å bruke gjenbrukbar emballasje. Produktet er laget uten parabener, fluorforbindelser, metylisotiazolinon (MI) og parfyme, og det er derfor det også er egnet for allergikere.

EAN: 5712625000147

Ingen anmeldelser for dette produktet.