Gratis frakt ved
Prisgaranti.
365 dagers returrett
23 96 61 87
4 anmeldelser
Her gis det er par flotte og ytterst funksjonelle løpe- og sykkelbriller som kan gi en ønsket kvalitet og optimalisering under en eventuell trening eller konkurranseprestasjon. Sykkelbrillene er laget med en fleksibel og sli…
Les mer
NOK 469,00
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 20.00
Prisgaranti. Prisgaranti på alle varer.
Oppnå gratis frakt Gratis frakt ved
'

Her gis det er par flotte og ytterst funksjonelle løpe- og sykkelbriller som kan gi en ønsket kvalitet og optimalisering under en eventuell trening eller konkurranseprestasjon. Sykkelbrillene er laget med en fleksibel og slitesterk brilleramme der en ultralett vekt spiller inn. Løpebrillene er laget med beskyttelsesglass som kan skiftes ut slik at sykkelbrillene kan matche behov og værforhold. Linsene gir beskyttelse mot fluer i øynene, og tilbyr en 100% beskyttelse mot UV-lys. Komforten er dessuten stor ved disse løpebrillene da de kan justeres alt etter behov.

Bruk
X-Rage fra Smashes By Munks gir solide muligheter for en sublim prestasjon der hverken vekt eller sollys kommer til å genere deg. Sykkelbrillene kan brukes til både løping og sykling der de kan levere de nødvendige spesifikasjonene. De forskjellige linsene kan benyttes til forskjellige formål, der de gule passer til vanlig og overskyet vær mens de oransje og røykfargede passer til bruk i sterkt sollys.

Spesifikasjoner

  • 100% UVA + UVB-beskyttelse.
  • Meget fleksibel og holdbar ramme
  • Justerbare neseputer
  • Ultralette
  • 3 utskiftbare glass: gule, oransje, røykfargede.
  • Boks der det hele kan oppbevares – inkl. glass?

Kvalitetsnivå
Hos Smashed by Munks blir kvaliteten levert på fremste rekke der komfort og funksjonalitet er inkorporert dypt i designet. Produktene emmer av solide materialer og innovative teknologier som kan gi en optimal service og prestasjonsnivå til brukeren - og så til og med til en konkurransedyktig pris. Kunden kan derfor være trygg ved kjøp av produkter fra Smashed by Munks.

Vedlikehold
Vedlikehold av denne kan kun skje ved at man tørker den av med en fuktig klut ved skitt og støv.

EAN: 5708063524383

30.04.2019
Briller var bedre end forventet , og så var der hurtig levering.
27.04.2019
Super fine briller, men jeg savner en brugervejledning på hvordan man skifter glas??????
16.04.2019
Gode til prisen
14.04.2019