Gratis frakt*
899 NOK
365 dagers returrett
Giros mest populære hanske er også tilgjengelig for juniorer, så sykling på MTB og racing vil være en god opplevelse. Sykkelhanskene gir gode forhold for en optimalisert og allsidig klesopplevelse. Hanskene er laget i lett o…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Giros mest populære hanske er også tilgjengelig for juniorer, så sykling på MTB og racing vil være en god opplevelse. Sykkelhanskene gir gode forhold for en optimalisert og allsidig klesopplevelse. Hanskene er laget i lett og ergonomisk design med gel i hendene, noe som reduserer støtet i hendene mens du kjører, slik at håndleddet ikke blir skadet. Lengden på hansken er kuttet i designen slik at hansken stemmer overens med håndleddet og dermed blir mer strømlinjeformet. Materialet viser en kombinasjon av slitesterkt, syntetisk skinn på håndflaten, noe som gir en god opplevelse med bedre grep, mens polyester og spandex sees i resten av hansken. Dette betyr at når du kjøper får du en allsidig og fleksibel hanske som kan strekkes på alle skjøter. Sykkelhansker kan også betjene en smarttelefon etter klær, da de er laget med berøringsskjermteknologi.

applikasjon
Bravo Junior fra Giro, gir barnet gode forhold for en trygg og optimalisert følelse mens du kjører når du får en pustende hanske som tåler sjokk. Sykkelhanskene er enkle å bruke, med borrelåsremmen på håndleddet, slik at hanskene enkelt kan justeres i størrelse. Sykkelhanskene er laget med et pustende nett, slik at hendene også kan bære fuktighet og svette.

spesifikasjoner

  • Hanske med korte fingre modell junior
  • Gelputer i håndflaten
  • Super fit
  • Håndflate-materiale: Syntetisk skinn
  • 60% Nylon og 40% Polythan
  • Materialer på hånden: 80% nylon og 20% polyester
  • Elastisk på alle 4 skjøtene
  • Pustende nett
  • Optimalisert EVA-polstring - 80% kontrollgummi, 10% bentonitt og 10% oksiderende
  • På sveiset trekk av grepet

kvalitetsnivå
I mange år har Giro vist seg å være en dominerende faktor i markedet, og gir komfort og funksjonalitet til både amatører og profesjonelle. Selskapet bruker innovative materialer og teknologier for å gi kunden den beste opplevelsen med produktene. Kunden kan derfor være trygg når han kjøper produkter fra Giro.

Vedlikehold
Vi anbefaler å vaske sykkelhanskene for hånd, slik at du får det beste resultatet, samtidig som du holder på lang levetid og spesifikasjoner.

Available variants:

XS, S, M

Ingen anmeldelser for dette produktet.