Denne GripGrab Rebel-hansken er spesialdesignet for utforkjøring, parkkjøring, ramper og BMX-kjøring. Det gir brukeren et fantastisk grep og kontroll over styret. Rebel-hansken er, som navnet også indikerer, for sjåføren som…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Denne GripGrab Rebel-hansken er spesialdesignet for utforkjøring, parkkjøring, ramper og BMX-kjøring. Det gir brukeren et fantastisk grep og kontroll over styret. Rebel-hansken er, som navnet også indikerer, for sjåføren som søker handling.

applikasjon
Hansken er egnet for handlingsdrevet kjøring og er laget av solide og holdbare materialer. Den er utstyrt med silikon til fingerspissene, noe som gjør det enkelt å håndtere for eksempel smarttelefonen, GPS eller annet berøringsskjermutstyr, slik at du ikke trenger å fjerne hanskene først. Hansken borrelås-stenging ved håndleddet gjør at den kan strammes etter behov, og den myke svetteviskeren på hver tommel tørker lett svetten av pannen mens du kjører.

spesifikasjoner

  • Farge: Blå kamuflasje
  • Materialer: 70% polyester, 15% polyuretan, 10% polyamid, 5% elastan.
  • Svette visker
  • håndflaten er laget av kunstskinn
  • Håndens bakside er laget av robust materiale
  • Reflekslogoer på begge hanskene
  • Velcrolukning

kvalitetsnivå
GripGrab er et dansk merke som ikke går på akkord med kvalitetsnivået, og du er derfor garantert gode og holdbare materialer.

Vedlikehold
Hanskene kan vaskes i maskin med klær i samme farge. Ikke tørk eller tørk. Videre må de ikke rengjøres, vris eller blekes.

Available variants:

L, XL, XXLDenne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.