Gratis frakt*
899 NOK
365 dagers returrett
GripGrabs ProGel-hanske for kvinner er kjent for å være en av de mest populære og komfortable hanskene på markedet. Den er laget av lette materialer av høy kvalitet som gjør hansken behagelig og gir hendene maksimal bevegeli…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

GripGrabs ProGel-hanske for kvinner er kjent for å være en av de mest populære og komfortable hanskene på markedet. Den er laget av lette materialer av høy kvalitet som gjør hansken behagelig og gir hendene maksimal bevegelighet. Polstringen, som er 4 mm DoctorGel, hjelper til med å minimere risikoen for sovende og trette hender.

applikasjon
Dette er en av de mest populære hanskene på markedet, og kan brukes til trening, trening, pendling og touring-sykling. Hvis du har lett sovende fingre (sykledes parese) under trening, hjelper denne hanskevatteringen, som består av 4 mm DoctorGel, til å minimere dette problemet. Hansken er utstyrt med et avtrekkssystem som ikke bare bidrar til å få hansken av, men gir hansken bedre forhold for lengre levetid. Hanskens håndflate er Serino-syntetisk skinn, som gir føreren et godt grep på styret, og de smarte gMagnets hjelper deg med å holde hanskene i kontroll når de ikke er i bruk.

spesifikasjoner

  • Farge: Lilla / Svart
  • 4 mm DoctorGel-polstring
  • Svette visker
  • Serino kunstskinn i håndflaten
  • Fleksibel Lycra på baksiden av hånden
  • Reflekslogoer på begge hanskene
  • Avtrekkssystem
  • gMagnets

kvalitetsnivå
GripGrab er en dansk produsent som prioriterer komfort og kvalitet og streber etter å være den beste i utformingen av sykkelhansker for både kvinner og menn, og du som forbruker kan derfor være sikker på at de beste materialene til produktene er brukt.

Vedlikehold
Hanskene kan vaskes i maskin med klær i samme farge, men tåler ikke tørketrommel eller stryking. Videre må de ikke rengjøres, vris eller blekes.

Guide størrelse guide

Størrelse (cm)

XS

S

M

L

Omkretsen av hånden

<16,5

16,5 til 18,0

18,0 til 19,4

> 19.04

Lengde på hånden

<15,5

15,5 til 16,5

16,5 til 17,7

> 17.07

Available variants:

XSDenne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
28.05.2018
Købte dem mod sovende hænder. Det virker