Gratis frakt*
799 NOK
365 dagers returrett
1 anmeldelser
Bell Charger Sykkelhjelm er en hjelm i et flott aerodynamisk design. Hjelmen har 18 ventilasjonshull som sørger for god ventilasjon og nedkjøling. ErgoFit & trade; reguleringssystem sørger for at hjelmen justeres individuelt,…
Les mer
NOK 659,00
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 799,- Gratis frakt*
799 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Bell Charger Sykkelhjelm er en hjelm i et flott aerodynamisk design. Hjelmen har 18 ventilasjonshull som sørger for god ventilasjon og nedkjøling. ErgoFit & trade; reguleringssystem sørger for at hjelmen justeres individuelt, slik at den sitter perfekt på hodet. Hjelmen er lett å justere med én hånd.

Bruk
Bell Charger-hjelmen passer til junior og voksne med en hodeomkrets på 50-57 cm. Charger-hjelmen er lett og rask å tilpasse i omkrets, slik at den både kan brukes med og uten pannebånd eller hjelmlue. Her får du en flott hjelm til hverdagsbruk.

Spesifikasjoner

  • Farge: Blå
  • Aldersgruppe: Junior og voksne
  • Innvendig omkrets: 50-57 cm
  • CE EN 1078
  • 18 ventilasjonshull
  • Ergo Fit™ System
  • In-Mold Polycarbonate-skall
  • Avtakbar skygge

Justering
Når ErgoFit™ skal justeres, skal du dreie skiven med tommelfingeren med klokken for å stramme, og mot klokken for å løsne. Tilpasningssystemet bør sitte tett, men ikke ukomfortabelt stramt.

Sikkerhet og kvalitet
Denne Bell Charger-hjelmen er produsert under streng kvalitetskontroll og er dermed også EN1078-sertifisert, som er de europeiske sikkerhets, miljø- og helsekravene. Vi anbefaler at hjelmen oppbevares i tørre og ikke for varme forhold. Oppbevaring i direkte sollys kan forårsake varmeskader.

Vedlikehold
Vi anbefaler at hjelmen rengjøres med en myk klut og mild såpe. Sterke rengjøringsmidler kan skade hjelmen og ødelegge dens funksjon.

EAN: 768686033933

09.09.2018
Utroligt hurtig levering (jeg bestilte søndag, levering mandag) af en hjelm, som fuldt ud lever op til forventningerne!