Gratis frakt*
799 NOK
365 dagers returrett
Kompakt og smart sykkelhjelm for barn som ønsker en god opplevelse med sin første hjelm. Hjelmen har et kult skater-utseende, og kan derfor også brukes til første dytt på skateboard eller scootere. skaterhjelmen sørger også …
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 799,- Gratis frakt*
799 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Kompakt og smart sykkelhjelm for barn som ønsker en god opplevelse med sin første hjelm. Hjelmen har et kult skater-utseende, og kan derfor også brukes til første dytt på skateboard eller scootere. skaterhjelmen sørger også for at barnet aldri kommer lett under hjelmen, da det er utstyrt med 10 hull for ventilasjon. Sykkelhjelmen er superlett med vekten på 174 gram, så hjelmen plager ikke barnet under sykkelturen eller skateboardrittet. Konstruert i In-mold-teknologi er sykkelhjelmen støpt i en, og derfor veldig robust i jevn finish.

applikasjon
Lil Ripper henvender seg til foreldrene som vil gi dem en god start på å kjøre i trafikk. Sykkelhjelmen er solid og sikker, og gir gode forhold for barnets ferd i trafikken. Hjelmen er også i et vakkert design som skaterhjelm i fine farger, og kan derfor også brukes til skøyter, rulleskiver og scootere. Sykkelhjelmen er veldig enkel å ta på og kan justeres ganske enkelt ved å justere omkretsen på nakken med Action Fit-systemet. Videre vil det aldri være noe problem å klikke på hakestroppen, da hjelmen er uten sidespenne, så stroppen ikke setter seg fast i huden.

spesifikasjoner

  • Farge: klovnefiskmat Gråblå
  • Aldersområde: Barn og junior
  • Indre omkrets: velg mellom 45-51 cm og 47-54 cm.
  • Vekt: ca. 174 gram
  • CE EN 1078 / CPSC Sykkel / ASTM F1492-08
  • 10 ventilasjonshull
  • Fusion in-Mold Polycarbonate shell
  • Handling Monter svingbar for å justere størrelsen
  • Kinesisk spenne med ikke-klype sidespenne

kvalitetsnivå
Bell Helmets har alltid stått for gode hjelmer som har gitt sikkerhet for de raske elskere. Selskapet har mange års erfaring med å utvikle hjelmer for både barn, amatører og profesjonelle. Bell er derfor veldig pålitelige og skuffer aldri med produktene sine.

Vedlikehold
Sykkelhjelmen krever minimalt med vedlikehold. Hvis hjelmen blir skitten, kan den lett tørkes av med en fuktig klut.

Available variants:

45-52 cm, 48-55 cmDenne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.