Giro Dime FS skaper trygghet og trygghet for barnet ditt, så det vil være en god opplevelse å sykle. Sykkelhjelmen er laget med et tøft ABS ytre hardbody, der støtene styres av den robuste EPS-beskyttelsen i skallet. Hjelmen…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Giro Dime FS skaper trygghet og trygghet for barnet ditt, så det vil være en god opplevelse å sykle. Sykkelhjelmen er laget med et tøft ABS ytre hardbody, der støtene styres av den robuste EPS-beskyttelsen i skallet. Hjelmen gir høy ventilasjon med svettetransporterende puder og 8 luftekanaler, slik at barnets hode fortsatt vil være temperert etter en dag fylt med lek. I tillegg er det ytre skallet belagt med polyuretan for å redusere daglig slitasje.

applikasjon
Giro's Dime FS setter høye standarder rundt ditt barns sikkerhet, så å spille og sykle kan være en morsom og morsom opplevelse. Sykkelhjelmen har en god passform som kan justeres med Roc Loc justeringssystem slik at den perfekte passformen kan oppnås. Systemet brukes bare ved å vri på en knapp på baksiden av sykkelhjelmen. Hjelmens størrelser varierer imidlertid, så passformen kan være mer detaljert. Sykkelhjelmen er rettet mot barn i alderen 0-12 år, og kan brukes til sykling i tillegg til skateboard.

spesifikasjoner

  • Farge: Matblå
  • Aldersgruppe: Barn og juniorer opp til ca. 12 år.
  • Indre omkrets: 47-51 cm eller 51-55 cm
  • Godkjenninger: CE EN 1078 og CPSC
  • ABS Full hardbody-skall med EPS-foring
  • Svette-transporterende puter i forskjellige størrelser for bedre passform
  • Roc Loc® justeringssystem
  • 8 luftekanaler

kvalitetsnivå
Giro setter høye standarder med sitt merke, som i mange år har levert kvalitetsprodukter til amatører og profesjonelle. Selskapet spesialiserer seg på innovasjon, komfort og funksjonalitet, og prøver dermed å optimalisere standard brukerprestasjonsnivå.

Vedlikehold
Giro Dime FS krever ikke mye vedlikehold, men kan dra nytte av en våt klut med skitt og skitt.

Ingen anmeldelser for dette produktet.