Giro Dime FS gir sikkerhet og beskyttelse for barnet, så opplevelsen av å leke og sykle kommer i fokus. Sykkelhjelmen er designet med et ABS-fullt hardbody-skall, der innsiden er bygget opp av EPS-liner. Dette gir enorm kont…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Giro Dime FS gir sikkerhet og beskyttelse for barnet, så opplevelsen av å leke og sykle kommer i fokus. Sykkelhjelmen er designet med et ABS-fullt hardbody-skall, der innsiden er bygget opp av EPS-liner. Dette gir enorm kontroll over ujevnheter der hodet er riktig beskyttet. Hjelmen gir barnet ditt et høyt ventilasjonsnivå med svettebærende puter og 8 luftekanaler. I tillegg har hjelmen blitt belagt med polyuretan for å redusere slitasjen på hjelmen.

applikasjon
Dime FS fra Giro skaper et trygt rom for lek og boltre for barnet ditt, så det er en god opplevelse å komme på sykkel eller skateboard. Sykkelhjelmen er laget med en god passform som enkelt kan justeres ved hjelp av Roc Loc justeringssystem, som brukes med en dreieknapp på baksiden av hjelmen. Hjelmen kommer imidlertid i forskjellige størrelser, så hjelmen kan sitte ganske tett og kompakt på hodet. Sykkelhjelmen er perfekt for barn i alderen 0-12 år, der den kan brukes til alt fra sykling til skateboard.

spesifikasjoner

  • Farge: Matt lilla
  • Aldersgruppe: Barn og juniorer opp til ca. 12 år.
  • Indre omkrets: 47-51 cm eller 51-55 cm
  • Godkjenninger: CE EN 1078 og CPSC
  • ABS Full hardbody-skall med EPS-foring
  • Svette-transporterende puter i forskjellige størrelser for bedre passform
  • Roc Loc® justeringssystem
  • 8 luftekanaler

kvalitetsnivå
Giro leverer kvalitetsprodukter til kundene sine, der komfort og funksjonalitet er av største viktighet. Selskapet har flere års erfaring med å utvikle produkter for amatører så vel som profesjonelle, slik at ytelsesnivået kan optimaliseres. Kunden kan derfor være trygg når han kjøper produkter fra Giro.

Vedlikehold
Diro FS fra Giro krever ikke mye vedlikehold, men kan tørkes av med en fuktig klut av skitt og skitt.

Available variants:

47-51 cm

Ingen anmeldelser for dette produktet.