Gratis frakt*
899 NOK
365 dagers returrett
I en kombinasjon av solide materialer lager Giro en trygg og allsidig sykkelhjelm til barnet ditt, der sikkerhet er i fokus. Det ytre skallet på sykkelhjelmen er belagt med en full ABS hardbody og et fôr på EPS-linjen for å …
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

I en kombinasjon av solide materialer lager Giro en trygg og allsidig sykkelhjelm til barnet ditt, der sikkerhet er i fokus. Det ytre skallet på sykkelhjelmen er belagt med en full ABS hardbody og et fôr på EPS-linjen for å gi en god kontroll over støt. Hjelmen er kompakt i flere størrelser og kan enkelt justeres med det innebygde Roc Loc justeringssystemet, der størrelsen på begge skjøtene kan justeres med en skive. Sykkelhjelmen hjelper i tillegg til et herdet hode, med svette transportkuter og 8 luftkanaler, slik at optimal ventilasjon oppnås.

applikasjon
Dime FS fra Giro hever nivået på en trygg og komfortabel sykkelhjelm for barnet ditt, slik at barnet får gode opplevelser med å bruke denne sykkelhjelmen. Kjennetegnet av en god passform som enkelt kan justeres med Roc Loc justeringssystem, denne hjelmen er enkel for ditt barn å bruke. Hjelmen kommer i flere størrelser slik at barnet ditt kan få en hjelm som sitter kompakt og nær hodet. Denne sykkelhjelmen er ideell for barn i alderen 0-12 år og kan brukes til alt fra sykkel til skateboard.

spesifikasjoner

  • Farge: Mattsvart
  • Aldersgruppe: Barn og juniorer opp til ca. 12 år.
  • Indre omkrets: 47-51 cm eller 51-55 cm
  • Godkjenninger: CE EN 1078 og CPSC
  • ABS Full hardbody-skall med EPS-foring
  • Svette-transporterende puter i forskjellige størrelser for bedre passform
  • Roc Loc® justeringssystem
  • 8 luftekanaler

kvalitetsnivå
Giro har i mange år vist et høyt utviklingsnivå av sykkelprodukter. Selskapet har erfaring med å levere produkter til amatører så vel som profesjonelle, slik at ytelsesnivået kan løftes. Kunden kan derfor være trygg når han kjøper produkter fra Giro.

Vedlikehold
Dime FS fra Giro krever ikke mye vedlikehold, men kan tørkes tørt med en fuktig klut i skitt og skitt.

Available variants:

47-51 cm, 51-55 cm

Ingen anmeldelser for dette produktet.