Dime FS Mips har gode holdninger til barnets sikkerhet, og sikrer det gjennom solide materialer og en komfortabel passform. Sykkelhjelmen er laget med MIPS som holder barnets hode stabilt og sikkert under harde krasjer og st…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Dime FS Mips har gode holdninger til barnets sikkerhet, og sikrer det gjennom solide materialer og en komfortabel passform. Sykkelhjelmen er laget med MIPS som holder barnets hode stabilt og sikkert under harde krasjer og støt. Det ytre skallet er laget med et komplett hardbody ABS-skall og EPS-fôrfor, så barnet ditt blir møtt med en solid og allsidig sykkelhjelm. Roc Loc justeringssystem gir en kompakt og tett hjelm, ettersom størrelsen på begge skjøtene enkelt kan justeres nøyaktig. Barnet er også godt ventilert med svettebærende puter og 8 luftekanaler.

applikasjon
Dime FS Mips hever nivået på sykkelhjelmer for barn med denne hjelmen som kan bidra til å gi barnet ditt en god opplevelse på sykkelen. Sykkelhjelmen kan enkelt brukes av barn, da størrelsen på begge leddene enkelt justeres med en knapp bak. Dermed kan den perfekte passform oppnås, da hjelmen også er tilgjengelig i forskjellige størrelser. Sykkelhjelmen er rettet mot barn i alderen 0-12 år, og kan brukes til alt fra sykkel til skateboard og scootere.

spesifikasjoner

  • Farge: Matblå
  • Aldersgruppe: Barn og juniorer opp til ca. 12 år.
  • Indre omkrets: 47-51 cm eller 51-55 cm
  • Godkjenninger: CE EN 1078 og CPSC
  • ABS Full hardbody-skall med EPS-foring
  • Integrert MIPS- teknologi
  • Svette-transporterende puter i forskjellige størrelser for bedre passform
  • Roc Loc® justeringssystem
  • 8 luftekanaler

kvalitetsnivå
Giro har laget en agenda full av funksjonalitet og komfort med produktene sine. Produktene produseres basert på strenge krav i sykkelverdenen, der kunder teller amatører og profesjonelle. Selskapet prøver å benytte seg av de beste materialene og de nyeste teknologiene, slik at kunden kan ha det beste produktet i hånden. Kunden kan derfor være trygg når han kjøper produkter fra Giro.

Vedlikehold
Dime FS Mips skal ikke opprettholdes som sådan, men kan ha fordelen med en fuktig klut for smuss og rusk.

Available variants:

47-51 cm, 51-55 cmDenne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.