Barnet ditt er i trygge hender med denne sykkelhjelmen, der beskyttelse og komfort ikke er skånet. Sykkelhjelmen er laget med en kompakt In-mold konstruksjon som støper et hardt ytre skall sammen med et robust og beskyttende…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Barnet ditt er i trygge hender med denne sykkelhjelmen, der beskyttelse og komfort ikke er skånet. Sykkelhjelmen er laget med en kompakt In-mold konstruksjon som støper et hardt ytre skall sammen med et robust og beskyttende EPS-Liner indre skall. Dette gir deg den ønskede sublime beskyttelsen mot støt og støt når du krasjer, samtidig som du holder hjelmen for MTB nede i vekt. Kampen her er også godt fordelt over hele sykkelhjelmen.

Komfort er ikke et ord å gå glipp av - og spesielt ikke med denne sykkelhjelmen. Her gir DOV ventilasjonssystem strategiske ventilasjonskanaler som er testet digitalt med forskjellige styrker for best mulig ventilasjon. Denne ventilasjonen kan holde hodet kaldt ved å holde hodet temperert og ventilert gjennom hele syklusen. Denne ventilasjonen suppleres også av en ventilasjonskanal foran på hodet der den mest nødvendige anatomi kan være riktig ventilert. I tillegg er denne store komforten uten å slukke den gode beskyttelsen i sykkelhjelmen.

applikasjon
Dissenter JR sykkelhjelm fra Sweet Protection viser seg allsidig med spesifikasjonene som kan holde junior komfortabel og beskyttet mens han kjører på harde overflater. Sykkelhjelmen er designet for bruk på MTB, Trail og Enduro, der den kan gi en god kombinasjon mellom komfort og sikkerhet. Hjelmen til MTB er laget med OCCIGRIP skive som kan bidra til å oppnå best mulig passform ved å justere bredden og høyden. Den optimale passformen er også supplert med Comfort Pads, som viser hodet mykt og komfortabelt gjennom hele syklusen.

spesifikasjoner

  • Polykarbonat-monoskall
  • In-mold konstruksjon
  • EPS Liner
  • OCCIGRIP platespiller
  • DOV ventilasjon
  • Komfortputer
  • STACC ventilasjon
  • Vekt: 300 gram
  • Sertifiseringer: CE EN 1078, CPSC 1203
  • Farge svart

kvalitetsnivå
Sweet Protection er ambisiøse med sine produkter og design som gjenspeiler selskapets egne ideer om at man ikke skal holdes tilbake av ens produkter når det gjelder ens prestasjonsnivå. Komfort og funksjonalitet er dermed en viktig del av produktene laget med robuste materialer og innovative teknologier. Dette gir produktene et kvalitetsnivå som kan holde tritt med et høyt ytelsesnivå av amatører og profesjonelle. Kunden kan dermed være trygg på å kjøpe produkter fra et selskap som gir mye frihet til kunden.

Vedlikehold
Vi kan bare anbefale brukeren å tørke av sykkelhjelmen med en fuktig klut av skitt og skitt. Vi anbefaler imidlertid ikke å bruke sterke vaskemidler til dette, da det kan ende med å skade sykkelhjelmen.

Guide størrelse guide

Størrelse XS / S S / M M / L L / XL
Centimeter 50 - 53 cm 53 - 56 cm 56 - 59 cm 59 - 61 cm
inches 19.68 - 20.85 " 20,85 - 22 " 22 - 23.20 " 23,20 - 24 "
Ingen anmeldelser for dette produktet.