Gratis frakt*
799 NOK
365 dagers returrett
Kompakt og smart sykkelhjelm for barn som vil ha en god opplevelse med sin første hjelm. Hjelmen har et kult skater-utseende, og kan dermed også brukes til de første dyttene på skateboard eller sparkesykkel. Skaterhjelmen sør…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 799,- Gratis frakt*
799 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Kompakt og smart sykkelhjelm for barn som vil ha en god opplevelse med sin første hjelm. Hjelmen har et kult skater-utseende, og kan dermed også brukes til de første dyttene på skateboard eller sparkesykkel. Skaterhjelmen sørger også for at barnet aldri kommer lett under hjelmen, da den er utstyrt med 10 hull for ventilasjon. Sykkelhjelmen er superlett med sin vekt på 174 gram, så hjelmen plager ikke barnet under sykkelturen eller turen på skateboardet. Konstruert i In-mold teknologi gjør at sykkelhjelmen er støpt i ett, og derfor svært robust i en jevn finish.

applikasjon
Lil Ripper retter seg mot foreldre som ønsker å gi deres en god start på kjøring i trafikken. Sykkelhjelmen er robust og sikker, og gir gode forhold for barnets bevegelse i trafikken. Hjelmen er også i et lekkert design som skaterhjelm i fine farger, og kan derfor også brukes til skøyter, rulleskøyter og sparkesykler. Sykkelhjelmen er veldig enkel å ta på, og kan justeres enkelt ved å justere omkretsen på nakken med Action Fit-systemet. I tillegg vil det aldri være noe problem å måtte klikke på hakespennen, da hjelmen har en klemfri sidespenne, slik at spennen ikke setter seg fast i huden.

Spesifikasjoner

  • Farge: Lilla med grønne detaljer
  • Aldersgruppe: Barn og junior
  • Innvendig omkrets: velg mellom 45-52 cm og 48-55 cm.
  • Vekt: ca. 174 gram
  • CE EN 1078 / CPSC sykkel / ASTM F1492-08
  • 10 ventilasjonshull
  • Fusion in-mold polykarbonat-skall
  • Action Fit størrelsesjustering
  • Hakespenne med klemfri sidespenne

Kvalitetsnivå
Bell Helmets har alltid stått for gode hjelmer som har gitt sikkerhet til fartselskere. Selskapet har mange års erfaring med å utvikle hjelmer for både barn, amatører og profesjonelle. Bell er derfor veldig pålitelig, og skuffer aldri med produktene deres.

Vedlikehold
Sykkelhjelmen krever minimalt med vedlikehold. Hvis hjelmen blir skitten, kan den enkelt tørkes over med en fuktig klut.

Available variants:

48-55 cmDenne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.