Gratis frakt*
899 NOK
365 dagers returrett
Smart barne/junior sykkelhjelm i moteriktige farger. Enkel størrelsesjustering med justeringshjul og justeringsmulighet for sidestropper for å oppnå best passform. Justeringshjulet har innebygget, rødt baklys, slik at dine me…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Smart barne/junior sykkelhjelm i moteriktige farger. Enkel størrelsesjustering med justeringshjul og justeringsmulighet for sidestropper for å oppnå best passform.

Justeringshjulet har innebygget, rødt baklys, slik at dine medtrafikanter lettere kan se deg og dermed øke sikkerheten i trafikken.

Hint:

Hvis hjelmen blir utsatt for et fall eller et hardt slag, må den skiftes. Selv om det ikke er synlige spor etter ulykker eller lignende, vil støtet ha gjort hjelmen svakere i konstruksjonen og det er en risiko for at den ikke lenger gir full beskyttelse. Oppbevar aldri hjelmen i temperaturer høyere enn 50˚ Celsius, da varme kan skade hjelmen.

Hjelmen er beregnet for beskyttelse under sykling og må ikke brukes av barn mens de leker på lekeplasser etc. på grunn av kvelningsfare.

Levetiden til en sykkelhjelm er ca. 3 år, hvis den brukes regelmessig. Vær og vind vil bryte ned hjelmen, slik den gjør med alt annet. En sykkelhjelm krever ikke noe spesielt vedlikehold, men tørk av den med en klut etter en tur i vått vær og oppbevar hjelmen i normal temperatur.

Spesifikasjoner

  • OnGear sykkelhjelm for barn
  • Innebygd EBS
  • Aldersgruppe: Junior og voksen
  • Indre omkrets:
  • Str. 48-55 cm
  • Godkjenninger og sertifikater: CE EN 1078
  • Lettbetjent skrujustering i nakken
  • Vaskbare og utskiftbare puter
  • Bruksområde: For bysykkel og elsykkel

Sikkerhet og kvalitet

OnGear barn/junior er en smart sykkelhjelm som gir brukeren en god hodebeskyttelse. Hjelmen er testet og godkjent i henhold til europeiske sikkerhets-, miljø- og helsekrav - EN 1078.

Vedlikehold

Sykkelhjelmen er utstyrt med et sett avtakbare puter som raskt kan tas av og vaskes. Ved rengjøring av selve hjelmskallet anbefales det kun å bruke en blanding av oppvaskmiddel og vann.

Available variants:

Grå, Oliven, SandDenne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.