Gratis frakt*
899 NOK
365 dagers returrett
Denne flotte og klassiske sykkelkurven er fra Bike Partner. Sykkelkurven har et lekkert design i en vakker matt svart farge. Kurven har myke sveisede kanter, så ikke noe henger seg fast i den. I tillegg har kurven en reflekte…
Les mer
NOK 785,00
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Denne flotte og klassiske sykkelkurven er fra Bike Partner. Sykkelkurven har et lekkert design i en vakker matt svart farge. Kurven har myke sveisede kanter, så ikke noe henger seg fast i den. I tillegg har kurven en reflekterende Bikepartner-logo foran på kurven.

Bruk
Sykkelkurven monteres foran på sykkelen og er fastspent på en solid måte som gir stabilitet under bruk. Kurven kan brukes til vesken din, en flaske vann eller solbrillene. Ytterligere er kurven ideell til å handle inn, slik at du slipper å henge en pose på styret eller bakpå sykkelen på en uforsvarlig måte.

Spesifikasjoner

  • Farge: Matt svart
  • Materiale: Alu
  • Mål: Lengde 38 cm x Bredde 29 cm x Høyde 25 cm�
  • Beslag, skruer, muttere, unbrako og veiledning følger med

Montering
Monteringen kan enkelt gjøres ved å bruke de medfølgende skurer, muttere og beslag som kan monteres med en unbrakonøkkel.

Kvalitetsnivå
Sykkelkurven er av trådnett i metall og lakkert svart. Kurven har en god stabilitet og høy kvalitet.

Vedlikehold
Sykkelkurven krever ikke mye vedlikehold, men det er alltid en god idé å sørge for å tørke over med en fuktig klut, samt smøre bolter og gjenger.

EAN: 5707865122285

Ingen anmeldelser for dette produktet.