Gratis frakt*
899 NOK
365 dagers returrett
Ekstremt praktisk overtrekk for Bike Partners bakkurv som passer til varene dine i sykkelkurven når været kommer med regn og sludd. Belegget holder varene dine tørre, noe som gjør det ideelt når du er hjemme med dagligvarene …
Les mer
NOK 145,00
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Ekstremt praktisk overtrekk for Bike Partners bakkurv som passer til varene dine i sykkelkurven når været kommer med regn og sludd. Belegget holder varene dine tørre, noe som gjør det ideelt når du er hjemme med dagligvarene dine i dårlig vær og ikke vil at de skal bli våte.

Spesifikasjoner

  • Farge: Svart
  • Vanntett
  • Passer til kurver med følgende mål: L40xB29xH18 cm

Montering
Regnslaget skal bare trekkes nedover din kurv eller veske.

Kvalitetsnivå
Bike Partner er et kvalitetsmerke fra Danmark som produserer anstendige produkter for deg som syklist. Firmaet gir gode forutsetninger for komfort og kvalitet når du er ute og sykler. Kunden kan derfor være sikker på å få et godt produkt ved kjøp av produkter fra Bike Partner.

Vedlikehold
Trekket krever ikke noe vedlikehold, men det kan være en god idé å lufttørke den etter bruk i regnvær. Det anbefales ikke å bruke tørketrommel.

Vedlikehold
Regntrekket krever ikke mye vedlikehold, men vi anbefaler at du lufttørker det etter bruk i regnvær. Det er ikke anbefalt å legge regntrekket i tørketrommelen.

EAN: 5707865121639

Ingen anmeldelser for dette produktet.