Gratis frakt*
899 NOK
365 dagers returrett
2 anmeldelser
Flott og funksjonell sykkelkurv til fastmontering foran på ditt barns sykkel slik at du lett og komfortabelt kan oppbevare og transportere saker og ting. Sykkelkurven er laget i et robust materiale og med et funksjonelt desig…
Les mer
NOK 205,00
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Flott og funksjonell sykkelkurv til fastmontering foran på ditt barns sykkel slik at du lett og komfortabelt kan oppbevare og transportere saker og ting. Sykkelkurven er laget i et robust materiale og med et funksjonelt design som kan hjelpe med å gjøre barnets hverdag og sykkelturer bedre.

Bruk
Når vi tilbyr denne sykkelkurven, gjør vi det i forventning om at barnet ditt kommer til å få en mer komfortabel sykkeltur. Sykkelkurven kan brukes på barnesykler med hjulstørrelse på 16-20", og krever en styrfitting som heter 1"– en størrelse du finner på de fleste alminnelige sykler.

Spesifikasjoner

  • Farge: Svart
  • Materiale: Lakkert stål
  • Bredde: 29 cm
  • Lengde fra sykkelen og utover: 20 cm
  • Høyde: 20 cm
  • Beslag og skruer til montering ved styret følger med
  • Passer til styrebeslag på 1"
  • Passer til barnesykler med hjulstørrelse på 16"-20"
  • Lengde på beslag mellom kurv og forhjulsaksling: 30 cm

Montering
Denne sykkelkurven monteres foran på sykkelen ved styrestammen og på et beslag som understøtter kurven og monteres ved forhjulets aksling.

Kvalitetsnivå
Bike Partner er strålende til å tilby solide produkter med funksjonell design til en god pris. Dette gir gode forhold for kunden, uavhengig av hvilket nivå eller hvilken type syklist man nå er. Dette har gitt dem en solid posisjon i markedet, som gjør at de kan hjelpe brukeren med å få en lettere hverdag på sykkelen. Kunden kan derfor føle seg trygg ved kjøp av produkter fra BikePartner.

Vedlikehold
Et vedlikehold kan enkelt gjøres ved at du tørker sykkelkurven med en fuktig klut ved skitt og smuss. Du kan også etterstramme mutterne i beslaget for en ordentlig stabilitet.

EAN: 5707865120113

08.09.2015
super, hurtig levering.Varen var helt intakt ved leveringen
24.08.2014
God og robust. Var nem at montere på 16" cykel.