Gratis frakt*
899 NOK
365 dagers returrett
Bike Atittude tilbyr her et sykkelkjede som gjør det enkelt å låse sykkelen din fast rundt et tre, et sykkelstativ eller en lyktestolpe. Det gjør livet vanskeligere for eventuelle sykkeltyver. Låsen er enkel å betjene - selv …
Les mer
NOK 74,00
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Bike Atittude tilbyr her et sykkelkjede som gjør det enkelt å låse sykkelen din fast rundt et tre, et sykkelstativ eller en lyktestolpe. Det gjør livet vanskeligere for eventuelle sykkeltyver. Låsen er enkel å betjene - selv for barn - og låses med en av de to medfølgende nøklene. Vekten er nede på 270 gram, så kjeden er enkel å ha med, for eksempel i en sykkelkurv.

Bruk
Du kan bruke denne spirallåsen fra Bike Attitude til barnesykler, barnevogner, løpesykler og andre gjenstander du ønsker å fastlåse. Kjedet er så enkelt å bruke at det mindre barn også kan bruke det. Merk at låsen ikke er forsikringsgodkjent.

Spesifikasjoner

  • Farge: Svart
  • 2 stk. nøkler
  • Diameter: 12 mm
  • Lengde: 1000 mm
  • Vekt: 270 gram
  • Enkel betjening

Sikkerhet og kvalitet
Bike Attitude-sykkellåsen er 100 cm lang, og utrolig lett å bruke. Lengden på kjettinglåsen er med på å gjøre betjeningen av låsen utrolig enkel. Spirallåsens overflate består av et glatt gummimateriale som sikrer at sykkelen ikke riper.

Vedlikehold
Du bør smøre låsen med jevne mellomrom. Ved optimalt vedlikehold vil låsen oppnå den lengst mulige levetid. Det er meget individuelt hvor ofte låsen skal smøres med låseolje. Smøringen avhenger av hvor mye låsen brukes, og i hva slags vær. Vi anbefaler at du smører sykkellåsen to ganger i året. Bruk alltid en låseolje som er produsert til nettopp dette formålet.

EAN: 5707965239067

Ingen anmeldelser for dette produktet.