Gratis frakt*
899 NOK
365 dagers returrett
Lang og robust kjedelås fra Etook som kan hjelpde din allerede forsikringsgodkjente lås med en helt optimal låsing av dine kjæreste eiendeler. Kjedelåsen har en lengde på 100 cm, og en tykkelse på 8 mm så du virkelig får mye …
Les mer
Før 385,00
NOK 307,69
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Lang og robust kjedelås fra Etook som kan hjelpde din allerede forsikringsgodkjente lås med en helt optimal låsing av dine kjæreste eiendeler. Kjedelåsen har en lengde på 100 cm, og en tykkelse på 8 mm så du virkelig får mye lås for pengene. Kjedelåsen er keldd med vannavvisende og slitesterkt trekk, så sykkelens maling verken blir skadet eller låsen blir utsatt for skader. Kjedelåsens sylinderkropp forhindrer tyveri mens det varmebehandlede stålet i seg selv ikke kan sages eller bores gjennom. Det samme sees ved den tynne nøkkelen som forhindrer teknisk tyveri.

Bruk
Denne kraftige kjedelåsen fra Etook holder eiendelene dine sikkert lås, så du trygt kan forlate stedet. Kjedelåsen kan enkelt låses og brukes til flere forskjellige ting, da den har veldig allsidige spesifikasjoner. Kjedelåsen er laget med en automatisk lukkemekanisme, så låsingen kan foregå raskt og pålitelig. Låsen kommer dessuten med to nøkkelsett.

Spesifikasjoner

  • Materiale: Varmebehandlet stål
  • Farge: Svart
  • Lengde: 110 cm
  • Tykkelse på ledd: 8 mm
  • 2 nøkler
  • Slitesterkt overtrekk
  • Patent design:�201620265746.x
  • Vekt: 1980 gram

Kvalitetsnivå
Etook tilstreber komfort og funksjonalitet for kundene, noe som gjør hverdagen enklere. Dette har gjort at merkevaren selges over hele verden og optimaliseringsprodukter er enkle å få tak i. Kunden kan derfor være trygg ved kjøp av produkter fra Etook.

Vedlikehold
Du bør smøre låsen med jevne mellomrom for å opprettholde låsens funksjonelle nivå. Dette gjøres best med en spesiell låseolje. Hyppigheten avhenger av hvor ofte du bruker kjedelåsen.

EAN: 5712934006748

Ingen anmeldelser for dette produktet.