Gratis frakt*
899 NOK
365 dagers returrett
Med Kryptonites Kryptoflex-vaierlås får du en multi-anvendelig vaierlås på 120 cm, som du bl.a. kan bruke til å låse fast sykkelen din til små trær, sykkelstativ og lyktestolper. Vaierlåsen kan bl.a. brukes sammen med fastmon…
Les mer
NOK 199,00
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Med Kryptonites Kryptoflex-vaierlås får du en multi-anvendelig vaierlås på 120 cm, som du bl.a. kan bruke til å låse fast sykkelen din til små trær, sykkelstativ og lyktestolper. Vaierlåsen kan bl.a. brukes sammen med fastmonterte sykkellåser, U-låser eller ringlåser. Merk at denne vaieren ikke kan brukes alene, da den ikke har noen låsefunksjon.

Bruk
Denne vaieren er forsynt med et øye i hver ende, slik at den kan anvendes i kombinasjon med sykkellåser eller sammen med en hengelås. Hvis du har noen løse gjenstander som du ønsker å sikre mot brukstyveri er vaieren også anvendelig. Med en lengde på 120 cm er den ideell som supplement til en vanlig sykkellås, da du kan feste sykkelen til f.eks. et tre.

Spesifikasjoner

  • Kryptonite Kryptoflex 410 Double Loob Cable
  • 10mm kraftig stålvaier som er klippsikker
  • Vinyltrukket for bedre beskyttelse
  • Lengde 120cm
  • Livstidsgaranti
  • Vekt: 320 gram

Kvalitetsnivå
Som med andre sykkellåser fra Kryptonite får du her et kvalitetsprodukt som leverer høy sikkerhet. Denne låsen er omfattet av Kryptonites egen livstidsgaranti, som du kan lese mer om på firmaets egen hjemmeside. Vi anbefaler at du bruker denne vaieren i kombinasjon med en sykkellås godkjent av forsikringen.

Vedlikehold
Denne vaieren krever ikke noe spesielt vedlikehold.

EAN: 720018210818

Ingen anmeldelser for dette produktet.