Gratis frakt*
899 NOK
365 dagers returrett
Her får du en smart sikkerhetskabellås med justerbar tallås, de passer for barnesykler. Låsen har en lengde på 120 cm og en Ø på 10 mm. Låsen er tilgjengelig i blått, grønt og rosa. Den kan brukes til å beskytte mot tyveri, …
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Her får du en smart sikkerhetskabellås med justerbar tallås, de passer for barnesykler. Låsen har en lengde på 120 cm og en Ø på 10 mm. Låsen er tilgjengelig i blått, grønt og rosa. Den kan brukes til å beskytte mot tyveri, slik at du unngår at sykkelen til barnet ditt plutselig er borte.

applikasjon
Du kan bruke låsen til barnesykler for å beskytte mot tyveri. Låsen er 120 cm. lenge og dermed er det lenge nok til at sykkelen er låst sammen med for eksempel et sykkelstativ. Før du bruker låsen, må du sette sifrene til standardinnstillingen 0000 og åpne låsen. Drei tilbakestillingsknappen med klokken. Velg ønsket kombinasjon. Drei tilbakestillingsknappen mot klokken. Bekreft den nye kombinasjonen før du bruker låsen.

spesifikasjoner

  • 120 cm lang
  • Ø 10 mm
  • Justerbar nummerlås
  • Velg mellom blå, grønn, rosa

kvalitetsnivå
Denne låsen er laget av noen solide materialer og er derfor veldig holdbar.

Vedlikehold
Vi anbefaler å smøre låsehuset med syrefri olje etter behov, avhengig av hvor ofte låsen brukes. I tillegg er det alltid en god idé å gi låsen en lett rengjøring ved behov.

Available variants:

Blå, Grøn, PinkDenne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.