Sykkellykter, reflekser m.m.

Alle våre lykter er billige, da våre priser holder seg langt under de veiledende butikkprisene. På noen sykkellykter kan du spare opptil 35%!

Hos oss vil du alltid finne de nyeste lovlige sykkellyktene til billige priser. Vi er svært opptatt av sikkerhet, og holder oss fortløpende oppdatert om lovgivningen på området. Du vil derfor alltid kunne se på våre sykkellykter om de er i samsvar med den nyeste lovgivningen. Alle våre lykter er registrert i vårt system med batterilevetid, avstand og andre viktige opplysninger for deg som bruker.

Litt om viktigheten av sykkellykter

Det er svært viktig at sykkelen din er utstyrt med sykkellykter når du ferdes i trafikken, enten det er i skumringen eller når det er mørkt. Dessverre har mange en tendens til å glemme lyktene sine etter en lang og lys sommer der lyktene ikke har vært nødvendige.

Hvis du har førerkort, har du sikkert opplevd mange ganger at det plutselig dukker opp en skikkelse som du like godt kunne ha oversett, fordi personen ikke bruker sykkellykter.

Det kan godt hende at syklisten lett kan se bilen, men personen i bilen har overhodet ingen sjanse til å se en sykkel uten lys! Derfor er det viktig at du tar denne saken på alvor, særlig hvis du har barn. De bør lære fra barndommen av at man ikke drar noen steder på sykkel med mindre man har med seg sykkellykter. Dette gjelder også hvis du regner med å være hjemme før mørkets frembrudd. Man kan jo ofte ende opp med å komme hjem senere enn man forventet.

Det finnes ingen unnskyldninger for ikke å ha lykter med seg eller fastmontert på sykkelen. Dynamolykten har eksistert veldig lenge, og i nyere tid har magnetlykter vunnet mer og mer innpass blant syklister. Verken dynamo- eller magnetlykter krever batterier, så det er en god idé å skaffe seg noen slike hvis man har en tendens til å glemme sykkellykter.

Bruk hodet; kjør med sykkellykter!