Fra Atredo får du her en fiks, justerbar sykkelholder som både kan brukes til sykkelens bakhjulsaksel og til fronthjulet. Holderen har en justerbar gaffel til akselen som kan justeres så den passer til sykkelhjul fra 26" til …
Les mer
Tilbudet utløper 31.12.2021
Før 179,00
NOK 138,50
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Fra Atredo får du her en fiks, justerbar sykkelholder som både kan brukes til sykkelens bakhjulsaksel og til fronthjulet. Holderen har en justerbar gaffel til akselen som kan justeres så den passer til sykkelhjul fra 26" til 29". Det er dermed egnet for de aller fleste voksensykluser.

Bruk
Du kan bruke denne sykkelholderen til langt de fleste voksensykler da det er mulig å justere høyden på gaffelen ved hjelp av en vingeskrue på baksiden av holderen. Når akselen plasseres i gaffelen vil hjulet holde den nederste delen av holderen på gulvet. Holderen står dermed stabilt, da sykkelen sørger for at den ikke velter.

Spesifikasjoner

  • Maksimal høyde: 48 cm
  • Bredde:� 29 cm
  • Dybde : 20,5 cm
  • Materiale: Stål
  • Farge: Svart

Kvalitetsnivå
Denne sykkelholderen er laget i solid stål. Gaffelen er forsynt med et gummibelegg så sykkelen din ikke riper. Det smarte designen sikrer at sykler som står i sykkelholderen ikke velter og opprettholder en god balanse.

Vedlikehold
Denne holderen krever ingen særlig vedlikehold. Du kan efter behov tørke den over med en fuktig klud.

EAN: 5712934004744

30.06.2019
Standeren var ikke brugbar for mig. Gaflen kan ikke rumme en moderne 19 mm aksel. I tekniske informationer for varen er der ingen brugbare oplysninger om dette mål.