Et lett sammenleggbart stativ for lagring og visning av sykler. En fjærbelagt arm stabiliserer for- eller bakhjulene og er kompatible med sykler fra 20” til 29”. Atredo sykkelstativ i lett vekt som gjør det enkelt…
Les mer
Tilbudet utløper 31.12.2021
Før 385,00
NOK 348,50
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Et lett sammenleggbart stativ for lagring og visning av sykler. En fjærbelagt arm stabiliserer for- eller bakhjulene og er kompatible med sykler fra 20” til 29”. Atredo sykkelstativ i lett vekt som gjør det enkelt for deg å vise frem og oppbevare sykler. Brettestativet er laget med en fjærbelagt arm med vippefunksjon, som stabiliserer for- eller bakhjulene på en forsvarlig måte. Føttene er kledd med gummideksler, så det verken kommer riper på gulvet eller støt i stativet så det gis en viss stabilitet. Klappstativet er også utstyrt med et slitesterkt klikkelys som låser hjulet når det først åpnes.

Bruk
Lettvektig sykkelstativ fra Atredo, som gjør det enklere å oppbevare og vise sykkelen din. Foldestativet henvender seg hjulet på sykkelen din og er kompatibel med en sykkel fra 20" til 29". Fjærarmen kan også justeres for å passe til forskjellige hjuldiametre.

Spesifikasjoner

  • Passer til 20” til 29” hjul
  • Materiale: Aluminium og plast
  • Maksimal vektkapasitet: 20 kg
  • Størrelse (lengde x bredde x høyde): 35 x 40 x 38,5 cm (utfoldet)
  • Størrelse (lengde x bredde x høyde): 35 x 40 x 8 cm (foldet)
  • Vekt: 2 kg
  • Holdbar klikklås
  • Fjederarm

Kvalitetsnivå
Vi er her hos Sykkelpartner veldig stolte av vårt merke som vi selv har utviklet. Vi streber etter å bringe kunden det han/hun trenger, slik at de kan nå et visst nivå under trening og hverdag. Kunden kan derfor være trygg ved kjøp av produkter fra Atredo.

Vedlikehold
Sykkelstativet krever ingen vedlikehold, men kan bli tørket over med en fuktig klut.

EAN: 5712934004737

Ingen anmeldelser for dette produktet.