Gratis frakt*
799 NOK
365 dagers returrett
Her får du en refleksvest fra Atredo i one-size (S/M/L), som er beregnet for voksne. Sikkerhetsvesten er laget i en meget synlig gul farge og forsynt med reflekser så du er ekstra synlig når du ferdes i trafikken om kvelden …
Les mer
Før 40,00
NOK 28,00
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 799,- Gratis frakt*
799 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Her får du en refleksvest fra Atredo i one-size (S/M/L), som er beregnet for voksne. Sikkerhetsvesten er laget i en meget synlig gul farge og forsynt med reflekser så du er ekstra synlig når du ferdes i trafikken om kvelden eller i andre situasjoner med lavt lys. Sikkerhetsvesten har stropper i sidene, så den sitter bedre inntil kroppen og gir en god passform.

Bruk
Vesten er særdeles brukbar til sykling, løping, gåturer eller andre utendørsaktiviteter. Den bør være en fast del av ditt personlige sikkerhetsutstyr og er f.eks. god til å ha liggende i bilen. Mange har dem på når de kjører på jobben en mørk vintermorgen og hjem igjen om kvelden. Her er vesten med på å gjøre deg langt mer synlig for bilister og andre trafikanter, og kan være det klesplagget som redder livet ditt.

Spesifikasjoner

  • Farge: Gul
  • Mål: Høyde 58cm bredde 40 cm.
  • Elastiske stropper på siden
  • One-size

Kvalitetsnivå
Med denne sikkerhetsvesten er du sikker på å bli sett i trafikken. Som bilist er det klart de syklistene som bruker vest man først for øye på. I perioden fra oktober og frem til april er det spesielt viktig.

EAN: 5712934004638

27.08.2018
Hullet til hovedet kunne godt være større og vesten kunne også godt være lidt længere. Jeg bruger den udover flere lag overtøj, da jeg kører mange kilometer på scooter hver dag 😊