Gratis frakt*
899 NOK
365 dagers returrett
Liten og kompakt salveske som gir de nødvendige spesifikasjonene for sykkelrytteren, slik at du enkelt og komfortabelt kan lagre nødvendige ting. Setevesken er laget i et vakkert design, der interiøret er laget i en blå farge…
Les mer
NOK 229,00
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Liten og kompakt salveske som gir de nødvendige spesifikasjonene for sykkelrytteren, slik at du enkelt og komfortabelt kan lagre nødvendige ting. Setevesken er laget i et vakkert design, der interiøret er laget i en blå farge for å optimalisere navigasjonen i vesken. Setevesken er designet med to store rom for bedre organisering av tingene dine, mens en vanntett glidelås holder vesken trygg i dårlig vær.

Bruk
EasyPack S fra BBB gir behagelige og smarte muligheter for å kunne oppbevare tingene sine ordentlig. Sadelakselen kan enkelt brukes på alle typer sykler, der salvesken kan utstyres med borrelås på sadelbunnen, mens en gummibånd vikles rundt selve setepinnen for bedre stabilitet.

Spesifikasjoner

  • Modell: BSB-31S
  • Farge: Svart
  • Volum: cm3: 370
  • Vekt: 90 gram
  • Mål: 65 x 70 x 140 mm
  • Blått interiør for optimal synlighet
  • Vanntett glidelås

Kvalitetsnivå
BBB holder nivået oppe med sine produkter hvor komfort og funksjonalitet er tenkt på i stor grad inn i produktene. Dette har gitt en dominerende plass på det internasjonale markedet, hvor amatører og profesjonelle har benyttet seg av produktene i årevis. Kunden kan derfor være trygg ved kjøp av produkter fra BBB.

Vedlikehold
Denne setevesken behøver ikke noe særlig vedlikehold, men kan tørkes over med en fuktig klut hvis den blir skitten.

EAN: 8716683094589

Ingen anmeldelser for dette produktet.