1 anmeldelser
Styreveska til de minste er designet til bruk på Pukys Pukylino-, Fitsch- og Wutsch-sykler. Barnet får på denne måten mulighet til å ta med for eksempel ta bamsen eller dukken på tur. Vesken kan også brukes til å frakte fanta…
Les mer
NOK 123,26
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Styreveska til de minste er designet til bruk på Pukys Pukylino-, Fitsch- og Wutsch-sykler. Barnet får på denne måten mulighet til å ta med for eksempel ta bamsen eller dukken på tur. Vesken kan også brukes til å frakte fantastiske funn gjort på turen med hjem igjen. Vesken kan gi rom for mye glede og lek hos de helt små.

Bruk
Vesken setter du lett på styret med de to borrelåsene som er montert øverst på vesken. Den kan også brukes som en belteveske, men den kan bære maksimalt 0,5kg av sikkerhetsmessige årsaker. Vesken er produsert i et slitesterkt materiale, med grønt for inni, rosa utside og limegrønn bunn.

Spesifikasjoner

  • Farge: Rosa
  • Styreveske til Pukylino, Fitsch og Wutsch
  • Festes med borrelås
  • Slitesterkt materiale
  • Maksimal belastning: 0,5 kg
  • Mål: H: 13 cm, B: 13 cm, D: 6 cm

Vedlikehold
Denne vesken krever ikke noe spesielt mye vedlikehold. Dersom den blir skitten, kan den tørkes over med en våt klut med litt såpe på.

EAN: 4015731097331

30.09.2019
Den ene Velcro var gået op I syningen. Så vi måtte selv sy den fast før brug. Vi skulle bruge den med det samme så der var ikke tid til at returnere.