Gratis frakt*
799 NOK
365 dagers returrett

Billige sykler online

Vi selger billige sykler på nett, og nedenfor finner du vårt store utvalg av både barne-, junior- og voksensykler, MTB, BMX, el-sykler, etthjulssykler og landeveissykler.

Alle våre sykler er av høy kvalitet og laget av de nyeste og sterkeste materialene.

Sammen med offentlige transportmidler har sykkelen vært den mest foretrukne transportformen siden 1890. I dag utgjør personbilen en viktig rolle innen transport, men sykkelen er fortsatt den foretrukne transport- og mosjonsformen for mange. Særlig i store byer hvor det er en overflod av biler, er den beste transportmåten enten sykkel, tog eller buss.

I dag får man sykler til alle, både barn, ungdom og voksne. Nedenfor finner du sykler til mange formål. For eksempel treningssykler som landeveissykler, terrengsykler og BMX. Også etthjulssykkelen har vunnet sin plass i samfunnet.

(El-sykler hos Cykelpartner)

Hold sykkelen din i stand

Sykler må vedlikeholdes - De sju viktigste punktene på din sykkel.

Det er alt for mange som ikke vedlikeholder sykkelen sin. Husk de 7 viktigste punktene:

  • Bremser - Sykkelens livsviktige sikkerhetsutstyr
  • Kjede - Det svake leddet hvis det ikke holdes stramt og velsmurt.
  • Sveiven - Sykkelens maskinrom og den hardest belastede enkeltdelen.
  • Styrelager - helt avgjørende for sykkelens og dine manøvreringsevner.
  • Hjul og eiker - Sykkelens største bevegelige deler som krever en helt korrekt spenning.
  • Dekk og slanger - Det kritiske kontaktpunktet med veien.
  • Girene - Sørger for at du får mest mulig ut av kjøringen.

Sykler finnes i forskjellige kvaliteter

Som du sikkert allerede vet, finnes det naturligvis sykler i mange forskjellige kvaliteter, slik at du som forbruker kan finne noe som er passer til akkurat din lommebok og til dine formål. Det er stor forskjell på å kjøre terrengsykkel i skogen og å bare bruke sykkelen gjennom byen til jobb eller skole. Hvis man bare sykler til jobb eller lignende, stilles det ingen store krav, i motsetning til hvis man kjører off-road på terrengsykkel eller sykklelløp på landeveissykkel.

Vi anbefaler at du først finner de kravene du har til sykkelen ut fra formålet ditt, og deretter ser gjennom vårt utvalg for å finne den sykkelen som passer best til deg selv eller den du skal kjøpe en sykkel til. Vi har naturligvis flere kompetente sykkelmekanikere som sitter klare ved telefonen og raskt kan veilede deg til den riktige sykkelen som passer til dine behov!

Sykkelstørrelse - Rammestørrelse

Er du ute etter å finne ut hvilken sykkelstørrelse du skal ha, kan vi anbefale at du kikker på vår guide til nettopp sykkelstørrelser, hvor der står en masse om temaet. Er du fortsatt i tvil, kan du naturligvis ringe eller skrive til oss. Finn den relevante informasjonen under Kontakt på toppen av siden eller klikk her.

Ny sykkel til gave eller lignende

Er du på utkikk etter en bursdagsgave, julegave eller en gave i en annen anledning, er en sykkel en kjempegod idé. Vi kan levere raskt, og hjelper gjerne til med valget av sykkel og størrelse.

Noen sykler må monteres og justeres litt når de mottas, og da sitter våre kvalifiserte teknikere klare på telefon og e-post for å hjelpe, slik at du eller den du har gitt en gave til raskt kan komme seg ut og sykle.