Med sin unike formel og magevennlige egenskaper er Energy Gel fra GU perfekt for alle slags idrettsutøvere. I tillegg til den gode smaken av jordbær og bananer, gir denne gelen deg mer energi for treningene dine, slik at uth…
Les mer
NOK 17,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Med sin unike formel og magevennlige egenskaper er Energy Gel fra GU perfekt for alle slags idrettsutøvere. I tillegg til den gode smaken av jordbær og bananer, gir denne gelen deg mer energi for treningene dine, slik at utholdenheten og ytelsen din forbedres. Gelen inneholder 100 kalorier pr. pakke bestående av komplekse karbohydrater som optimaliserer energiabsorpsjonen. GU Energy Gel består også av komplekse aminosyrer som hjelper deg med å unngå problemer med musklene, noe som kan være viktige faktorer når vi snakker om å opprettholde fokus under trening. Videre sørger det også for at elektrolytter ikke går tapt når du svetter, og at væskebalansen opprettholdes.

applikasjon
5 minutter før treningsstart, bør denne energigelen inntas. Hvis du trener lenger enn 45 minutter, bør du ta en gel til etter 45 minutter. Det er lurt å drikke litt væske når du trener.

Spesifikasjoner

  • Smak: Jordbærbanan
  • Innhold: 32 gram
  • 100 kalorier pr. pakke
  • Lett fordøyelig
  • Opprettholder væskebalanse
  • Reduserer muskeltretthet
  • Reduserer muskelskader
  • Glutenfri

Kvalitetsnivå
GU er en anerkjent leverandør av energiprodukter som med over 20 års erfaring fortsatt følger de samme grunnleggende prinsippene. GUs oppdrag er å levere energiprodukter som bare inneholder det kroppen trenger og ingenting annet. Innovasjon var det som startet GU, og den dag i dag tilbyr GU fortsatt et bredt spekter av innovative og grundig testede produkter til idrettsutøvere over hele verden.

Næringsinnhold

Ernæringserklæring

1 pakke (32 g)

Kalorier 100 Kcal
Kul (0%)
Natrium 55 mg (2%)
Kalium 35 mg (1%)
Karbohydrater 22 g (7%)
Av hvilke fibre 0%
Hvorav sukker 6 g
Protein 0 g
Kolesterol 0%
Vitamin A 0%
vitamin C 0%
Kalsium 2%
Jern 0%
Vitamin E 0%

Ingredienser: Maltodextrin, vann, fruktose, leucin, valin, isoleucin, kaliumcitrat, natriumcitrat, kalsiumkarbonat, sitronsyre, appelsinsyre, havsalt, naturlige smaker, gellangummi, solsikkeolje, frukt- og grønnsaksjuice (farge), natriumbenzoat (konserveringsmiddel)

EAN: 307694931048Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.