Vanilla Bean-smaksvarianten har en deilig kremaktig smak av vanilje og gir treningen ekstra energi. GU Energy Gel har et innhold på 100 kalorier pr. pakke der de komplekse karbohydratene bidrar til å optimalisere absorpsjone…
Les mer
NOK 17,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Vanilla Bean-smaksvarianten har en deilig kremaktig smak av vanilje og gir treningen ekstra energi. GU Energy Gel har et innhold på 100 kalorier pr. pakke der de komplekse karbohydratene bidrar til å optimalisere absorpsjonen av energi. De tre aminosyrene sørger for at musklene ikke blir slitne eller skadet. Væskebalansen opprettholdes og delikate mager tåler den lett fordøyelige formelen GUs energigeler er laget av.

applikasjon
Ta Energy Gel 5 minutter før du starter treningen. Enten du er profesjonell eller trener, kan du bruke denne gelen og forbedre ytelsen og utfordre utholdenheten. Hvis du vil trene lenger enn 45 minutter, bør du ta en gel til etter at de 45 minuttene har gått. Drikk rikelig med væske etter inntak og under trening.

Spesifikasjoner

  • Smak: Vaniljestang (vanilje)
  • Innhold: 32 gram
  • 100 kalorier pr. pakke
  • Lett fordøyelig
  • Opprettholder væskebalanse
  • Reduserer muskeltretthet
  • Reduserer muskelskader
  • Glutenfri
  • Med koffein

Kvalitetsnivå
GU er en anerkjent leverandør av energiprodukter som med over 20 års erfaring fortsatt følger de samme grunnleggende prinsippene. GUs oppdrag er å levere energiprodukter som bare inneholder det kroppen trenger og ingenting annet. Innovasjon var det som startet GU, og den dag i dag tilbyr GU fortsatt et bredt spekter av innovative og grundig testede produkter til idrettsutøvere over hele verden.

Næringsinnhold

Ernæringserklæring

1 pakke (32 g)

Kalorier 100 Kcal
Kul (0%)
Natrium 60 mg (3%)
Kalium 40 mg (1%)
Karbohydrater 22 g (7%)
Av hvilke fibre 0%
Hvorav sukker 7 g
Protein 0 g
Kolesterol 0%
Vitamin A 0%
vitamin C 0%
Kalsium 2%
Jern 0%
Vitamin E 0%

Ingredienser: Maltodextrin, vann, fruktose, leucin, valin, isoleucin, kaliumcitrat, natriumcitrat, sitronsyre, kalsiumkarbonat, grønn teekstrakt (koffein), havsalt, naturlige smaker, gellangummi, solsikkeolje, natriumbenzoat (konserveringsmiddel), kalium

EAN: 307694931000Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.