PurePower EnergyGel Cola er rask energi, noe som er nyttig når du trenger et energi-kick. Denne geleen er lett å ha med, enkel å åpne og ikke minst lett å innta. PurePower EnergyGel er sammensatt etter de beste standarder inn…
Les mer
Før 16,00
NOK 11,93
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

PurePower EnergyGel Cola er rask energi, noe som er nyttig når du trenger et energi-kick. Denne geleen er lett å ha med, enkel å åpne og ikke minst lett å innta. PurePower EnergyGel er sammensatt etter de beste standarder innen sportsernæring og utviklet med den maksimale opptagelsen og ytelse for øye. Energiproduktene blir løpende evaluert gjennom samarbeid med en rekke ambassadører, som alle er toppidrettsutøvere. For å sikre at smaken, konsistensen og ikke minst virkningen er optimal, bruker PurePower utelukkende toppidrettsutøvere til å teste produktet.

Bruk
Denne PurePower EnergyGel gir raske og lett-opptakbare karbohydrater, og med denne geleen før du tilført ekstra energi når du trenger det. PurePower EnergyGel inntas som et supplement til energidrikken som du skal innta for å ikke risikere problemer med væskebalansen. PurePower EnergyGel er enkel å innta, du åpner enkelt pakningen ved å bite i lappen. Konsistensen er lett og jevn, og med en deilig smak av Cola. Geleen inntas etter behov og avhenger av hvor hardt kroppen din jobber.

Om du ønsker mer generell viten om væske- og energiinntak før og under aktivitet kan du lese mye mer her.

Spesifikasjoner

  • Inneholder: 40 gram/40 ml
  • Smak: Cola
  • Innhold: Maltodextrin, vann, fruktosesirup
  • Konserveringsmidler: Kaliumsorbat, natriumbenzoat
  • Raskt opptakelig
  • Mengde: Inntas etter behov
  • Kan anvendes: Før og under trening eller konkurranse

Kvalitetsnivå
PurePower er en dansk produsent av sportsernæring med fokus på høy kvalitet. Energy Gel Cola er dermed skapt til deg som ønsker å yte ditt ypperste. PurePower utspringer av Toft Care, som i Danmark har vært en av de ledende virksomhetene i forhold til klinisk ernæring til sunnhetssektoren. PurePower-produktene er utviklet i samarbeid med topputøvere herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower produseres under nøye kontroll av de danske myndighetene, og Energy Gel er godkjent av danske myndigheter. For å optimere produktene, blir de løpende testet. Toft Cares lange erfaring med produsering av produkter til klinisk ernæring sikrer deg de beste energiproduktene.

Næringsinnhold

Næringsdeklarasjon
? Pr. 100 g
Energi (kJ/kcal) 1086kj / 256kcal
Protein (g) 0 g
Karbohydrat (g) 0 64 g
- Herav sukkerarter (g) 15 g
Fett (g) 0 g
- Herav mettede fettsyrer (g) 0 g
Kostfibre (g) 0 g
Natrium (mg) 0,1 g
Koffein (mg) 0 g
GMO-Fri - Vegetarisk - Uten nøtter

Ingredienser: Maltodextrin, Vann, Druesukker, Fruktjuice (15%), Aroma: (Havsalt), Konserveringsmiddel: (Natrium Benzoate, Kalium Sorbate).

kan inneholde spor av gluten og melk eller rester herav.

Dosering: Etter behov. Geleen svelges eventuelt med en munnfull væske.

Oppbevaring: Tørt og ikke for varmt.

Av hensyn til matvaresikkerheten tar vi ikke matvarer i retur.

EAN: 5701477951080

09.03.2015
De er heller ikke blevet prøvet endnu