PurePower Energy Snack - tranebær er ikke bare en ny smaksvariant, men er en nytenkt energibar, som med komplekse og enkle karbohydrater fyller opp dine energidepoter. Man kjører som ekstremutøver en kombinert karbohydrat- og…
Les mer
NOK 14,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

PurePower Energy Snack - tranebær er ikke bare en ny smaksvariant, men er en nytenkt energibar, som med komplekse og enkle karbohydrater fyller opp dine energidepoter. Man kjører som ekstremutøver en kombinert karbohydrat- og fettforbrenning, og derfor har denne snacken et høyt innhold av vegetabilsk fett. PurePower Energy Snack er sammensatt etter de beste standarder innen sportsernæring og utviklet med den maksimale opptakelsen og ytelsen for øye.

Bruk
PurePower Energy Snack - tranebær og kjerner kan inntas som et mellommåltid eller som supplement til et måltid. Inntas baren i forbindelse med trening er den produsert til inntak før og under trening. Barens milde smak og bløte konsistens gjør den lett å innta under trening eller til konkurranse.

Spesifikasjoner

  • Vekt: 60 gram
  • Smak: Tranebær og kjerner
  • 42% havre
  • Innhold:�Havre, gyllen sirup, vegetabilsk olje (palme- & rapsolje), sukker, tranebær 6%(tranebær, sukker, solsikkeolje), smør (melk), frø�3%(gresskar, solsikke, linfrø), salt.

Kvalitetsnivå
PurePower er en dansk produsent av sportsernæring som fokuserer på høy kvalitet. Energy Snack - tranebær og kjerner er derfor skapt til deg som ønsker å yte ditt beste. PurePower utspringer av Toft Care, som i Danmark har vært en av de ledende virksomhetene i forhold til klinisk ernæring. PurePowers produkter produseres under nøye kontroll av danske myndigheter, og Energy Snack - tranebær og kjerner er godkjent av danske myndigheter. For å optimalisere produktene tester PurePower sine produkter løpende, og Toft Cares lange erfaring innen produksjon av produkter for klinisk ernæring gir forbrukeren de beste energiproduktene.

 

Pr. 100 gram

Pr. 60 gram

Energi

1915kJ

457kcal

1149kJ

274kcal

Fett

22,3

13,4

- herav mettede fettsyrer

8,1

4,9

karbohydrater

56,7

34

- herav sukkerarter

32,4

19,5

Fibre

4,5

2,7

Protein

5,7

3,4

Salt

0,07

0,04

Dosering: Etter behov

Oppbevaring: Tørt, kjølig og mørkt

EAN: 5701477926828

Ingen anmeldelser for dette produktet.