5 anmeldelser
Pure Power Energy Snack med havre er en veldig lekker måte å få tilført energi på. Blandingen av komplekse og enkle karbohydrater gir den rette blandingen. Dette snack er også perfekt som …
Les mer
NOK 15,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Pure Power Energy Snack med havre er en veldig lekker måte å få tilført energi på. Blandingen av komplekse og enkle karbohydrater gir den rette blandingen. Dette snack er også perfekt som et velsmakende mellommåltid når du mangler energi. PurePower Energy Snack er sammensatt etter de beste standarder innen sportsernæring og utviklet med den maksimale opptagelsen og ytelse for øye. Energiproduktene blir løpende evaluert gjennom samarbeid med en rekke ambassadører, som alle er toppidrettsutøvere. For å sikre at smaken, konsistensen og ikke minst virkningen er optimal bruker PurePower utelukkende toppidrettsutøvere til å teste produktet.

Bruk
Pure Power Energy Snack er en perfekt blanding av komplekse karbohydrater som gjør Pure Power Energy Snack for den perfekte baren før og under trening/konkurranse. Baren er ikke belagt med sjokolade, men er myk og svært velsmakende. Denne energibaren er veldig lett å tygge og ikke fettet til tross for innholdet av sirup. Hvor mye energi du bør spise avhenger av hvilket aktivitetsnivå du har, og derfor skal baren inntas etter behov.
Snacken er svært godt egnet som mellommåltid og i situasjoner der du trenger litt ekstra energi.

Vil du ha mer generell viten om væske- og energiinntak før, under og etter aktivitet, kan du lese mer her.

Spesifikasjoner

  • Inneholder: 60 gram
  • Smak: Havre
  • Innhold: Havre 47%, sirup, vegetabilsk olje, sukker, smør 5%, salt
  • Opptagelse: Lett opptakende på grunn av blandingen av komplekse og simple karbohydrater
  • Mengde: Inntas etter behov
  • Kan anvendes: Før og under trening eller konkurranse

Kvalitetsnivå
PurePower er en dansk produsent av sportsernæring med fokus på høy kvalitet. Energy Snack er dermed skapt til deg som ønsker å yte ditt ypperste. PurePower utspringer av Toft Care, som i Danmark har vært en av de ledende virksomhetene i forhold til klinisk ernæring til helsesektoren. PurePower-produktene er utviklet i samarbeid med topputøvere herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower produseres under nøye kontroll av de danske myndighetene, og Energy Snack er godkjent av danske myndigheter. For å optimere produktene, blir de løpende testet. Toft Cares lange erfaring med produsering av produkter til klinisk ernæring sikrer deg de beste energiproduktene.

Næringsinnhold

  Pr. 100 gram Pr. 60 gram
Energi 1894 kj / 453 kcal 1136 kj / 272 kcal
Fett 23 g 14 g
- herav mettede fettsyrer 9,1 g 5,5 g
Karbohydrater 60 g 36 g
- herav sukkerarter 30 g 18 g
Protein 5 g 3 g
Salt 0,4 g 0,24 g

Kan inneholde spor av soya

Dosering: Etter behov

Oppbevaring: Tørt, kjølig og mørkt.

Av hensyn til matvaresikkerheten tar vi ikke matvarer i retur.

EAN: 5701477928006

13.07.2019
25.06.2018
Dejlig at have med på cykeltur Nemme at bide over super
28.04.2017
04.11.2016
De er helt ok
02.11.2015
Et godt produkt smager super godt