Carbo Race Electrolyte er en deilig energidrikk fra Pure Power, med en frisk smak av bringebær. Smaken er frisk og fungerer ikke syntetisk, slik noen energidrikker kan ha en tendens til - og så kan du drikke den igjen og igje…
Les mer
NOK 20,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Carbo Race Electrolyte er en deilig energidrikk fra Pure Power, med en frisk smak av bringebær. Smaken er frisk og fungerer ikke syntetisk, slik noen energidrikker kan ha en tendens til - og så kan du drikke den igjen og igjen, uten å bli lei av smaken. D

Carbo Race Electrolyte er spesielt utviklet for deg som trener / konkurrerer under varme forhold eller praktiserer en sport hvor du svetter mye - som med f.eks. sykling, MTB, løping eller triatlon.

Pure Power har utviklet Carbo Race Electrolyte i samarbeid med profesjonelle idrettsutøvere, og produktet blir kontinuerlig evaluert og optimalisert for smak, konsistens og effekt - noe som alltid sikrer deg et produkt av høyeste kvalitet.

applikasjon

Denne energidrikken fra Pure Power sørger for at kroppen din har den optimale mengden karbohydrater og elektrolytter under trening. Begge er essensielle under trening, siden karbohydratene gir kroppen all den ernæringen du trenger under trening, mens elektrolyttene holder væskebalansen på et nivå og samtidig minimerer risikoen for kramper.

Produktet kan brukes både før og under trening / konkurranse og er for deg som ønsker å utvikle deg sportslig og trene hardt.

Spesifikasjoner

  • Carbo Race Elektrolytt
  • Smak: Bringebær
  • 50 gram
  • Energi: Isomaltulose, fruktose og maltodextrin
  • Raskt absorberbar
  • Blandingsforhold: 50 gram pr 600 ml.
  • Kan brukes: Før og under trening / konkurranse

Kvalitetsnivå
PurePower er en dansk produsent av sportsernæring med høy kvalitet i fokus, Carbo Race Electrolyte er dermed skapt for deg som vil gi deg ditt beste. PurePower kommer fra Toft Care, som i Danmark har vært et av de ledende selskapene i forhold til klinisk ernæring for helsesektoren. PurePower-produktene er utviklet i samarbeid med toppidrettsutøvere, inkludert Annika Langvad (WC MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower Carbo Race Electrolyte produseres under nøye kontroll av danske myndigheter, og energidrikken er godkjent av danske myndigheter. For å optimalisere produktet testes det kontinuerlig. Toft Cares lange erfaring med å produsere produkter for klinisk ernæring sikrer deg de beste energiproduktene.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram Pr. liter ferdig drikke
Energi 1607 kj / 378 kcal 1286 kj / 302 kcal
Kul 0 g 0 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g 0 g
Karbohydrat 95 g 76 g
- hvorav sukker 64 g 51 g
Kostfiber 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g
Salt 1,4 g 1,1 g

Dosering : Oppløs 50 gram i 600 ml vann. Et strykejern 50 ml. måleske inneholder ca. 25 gram Carbo Race Electrolyte.

Oppbevaring: Kjølig (maks. 25º), tørr og ikke i direkte sollys. Bør oppbevares utilgjengelig for barn.

Av matsikkerhetsmessige grunner tar vi ikke mat tilbake.

 

EAN: 5701477936209Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.