Gratis frakt*
799 NOK
365 dagers returrett

Hos Atredo har vi også et stort utvalg til løp. Vi har faktisk alt du som løper har behov for, alt fra løpesko, tights, trøyer, strømper osv. Vi har kun produkter som oppfyller våre store krav til kvalitet og som vi kan stå for. Så kjøper du løpeutstyr hos oss, kan du være trygg på kvaliteten.

Vi er nordmenns førende Sykkelpartner, men vi vil også være din løpepartner. Vi har derfor et stort utvalg av alt du behøver til dine løpeturer. Løpeklær handler ikke bare om å se bra ut, men om å føle seg godt tilpass, både før, under og etter løpeturen. Vi har alliert oss med de beste merkene innenfor løpeklær, sko og tilbehør til løp.

Bli påkledd til løpeturen

Du behøver ikke å se andre steder, vi har alt i løpeklær til å kle på deg. Vi har løpestrømper, løpesko, løpebukser, løpetrøyer, løpeundertøy og selvfølgelig pulsklokke med GPS så du kan tracke løpeturene dine. Vi har hatt fokus på å finne løpeklær som vi kan stå for, og vi har selv testet vårt løpeutstyr. Som løper er det viktig at man kan kvitte seg med svette, derfor har vi trøyer som er spesielt gode til å transportere fukt og svette vekk fra kroppen. Dette gir en mer behagelig løpetur og sørger for at du ikke blir kald.

Gå ikke ned på utstyret

Et gammelt ordtak sier at man aldri skal gå ned på utstyr. Og det er faktisk noe sannhet i det, for det riktige løpeutstyret kan minimere risikoen for skader. Og så er det også noe som tyder på at løpere med manglende eller feil utstyr, ofte stopper med å løpe nesten før de er kommet i gang. Det korrekte løpeutstyret kan være en motiverende faktor til å komme seg ut å løpe.

De beste løpeklær

Hvilke løpeklær som er best avhenger av vær og omgivelsene. Vi kan dele løpesesongen opp i vintersesong (kald) og sommersesong (varm). Uansett sommer eller vinter vil du gjerne oppleve at du kommer til å svette og at klærne blir fuktig. Det er derfor viktig at spesielt det innerste laget kan transportere svette / fuktighet bort fra kroppen.

Løping er sunt

Å løpe er sunt, både for kropp og sjel. Løping er fordelaktig for kondisjon og har en slankende fordel, men det er også fordeler som samvær, vennskap og opplevelser i naturen. Løping nedsetter risikoen for livsstilssykdommer og kroppen vil utskille endorfiner som er en slags lykkehormon som gir deg bedre humør. Studier viser faktisk også at øynene og hjernen har godt av en løpetur. Folk som løper har bedre syn når de blir eldre, og studier viser også at løping nedsetter risikoen for demens.

Flere løpere anbefaler at man finner seg en løpemakker som er på samme nivå som en selv. Dette gir motivasjon til å komme i gang samtidig som det gir fellesskap.