Schwalbe G-One Speed Evolution Line er et sammenleggbart dekk med lav vekt og et minimalt knyttemønster som sammen gir deg et veldig raskt dekk til terrengsykkelen din. Dette dekket er laget av best mulig materialer og utvik…
Les mer
NOK 516,50
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Schwalbe G-One Speed Evolution Line er et sammenleggbart dekk med lav vekt og et minimalt knyttemønster som sammen gir deg et veldig raskt dekk til terrengsykkelen din. Dette dekket er laget av best mulig materialer og utviklet med den nyeste teknologien. OneStar gummiblandingen gir god punkteringsbeskyttelse, noe som virkelig reduserer rullemotstanden.

applikasjon
G-One Speed Evolution Line er et dekk som brukes til terrengsykling. Dekket er spesielt bra for de som sykler på hardbunnsløyper, i skogen og andre harde overflater. Dekket har mange fordeler, inkludert veldig lav rullemotstand og godt grep. Et godt dekk har også ulemper der mindre terrenggrep, beskyttelse og holdbarhet kan nevnes her.

spesifikasjoner

  • Farge Svart
  • Vekt: 500 gram
  • Schwalbe sammenleggbare dekkmodell G-One Speed Evolution Line
  • Størrelse: 27,5 x 2,35 (60-584)
  • OneStar gummiblanding spesielt utviklet for Schwalbe One. Basert på en ny polymer med god punksjonsbeskyttelse som gjør det mulig å redusere rullemotstanden drastisk.
  • SnakeSkin dekkside som er en lett og fleksibel kadaver som gjør dekket veldig motstandsdyktig mot skader
  • TL Easy: Dekk er enkelt å konvertere til rørløs
  • Dekktrykk: 1,6 - 3,5 BAR (23 - 50 PSI)
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ends per tømme. Jo større dette tallet er, jo bedre blir kvaliteten dekket

Monterings
Se denne veiledningen

kvalitetsnivå
Alle Schwalbe-dekk er utrolig enkle å montere, og de passer perfekt på hjulet ditt. Merk at hvis du sammenligner dette dekket med dets EPI tommer så angir Schwalbe bare tallet i ett lag av dekket der de andre konkurrentene legger inn tråder (TPI) i alle tre lag, så du må multiplisere Schwalbes tall med 3 for å sammenligne disse tallene.

Vedlikehold
Forsikre deg om at dekket pumpes innenfor dekktrykket vi har satt. Dekktrykk bør sjekkes regelmessig i ca. hver 10. dag.

EAN: 4026495807142Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.