Fottøy

Finn det beste fottøyet til hele familien her

Her finner du et stort utvalg innen fottøy til hele familien. Vi har sko og støvler som egner seg til ethvert terreng. Så uansett hva interessen din er innenfor friluftsliv vil du finne det fottøyet som passer til nettopp ditt behov.

Sko, støvler og sandaler til et aktivt friluftsliv

Visse fottøy har fokus på vanntetthet som gjør dem spesielt egnet til de som gjerne vil kunne gå omtrent hvor dom helst året rundt uten å få klissvåte føtter.

Annet fottøy har lagt stor vekt på å designe en lett og fleksibel sko som gjør enhver gåtur mer behagelig for både føtter og ben.

Sklisikkert fottøy gir følelsen av bedre grep på det underlaget du går på. Spesielt ved turer hvor det skal klatres på store steiner og andre vanskelige overflater blir dette type fottøyet til god hjelp.

Godt fottøy til friluftsliv skal gjerne ha en god bunn som kan tåle litt av hvert, den skal dermed ikke være for tynn. Det viktigste når du skal velge friluftsklær er at du får optimal støtte rundt hælen og at du velger sko i riktig størrelse.
Hvis skoene dine ikke er snøret godt nok, ikke passer i størrelsen eller har for liten støtte kan foten lett komme utfor å vri seg i fottøyet som kan gi skader i både føtter, kne og hofter.

Når du skal se etter nytt fottøy er det veldig lurt å tenke over hvilken aktivitet du skal bruke skoene til og om du best liker sko eller boost. Når du vet hva du skal bruke fottøyet til blir det mye enklere å velge hvilke som passer til deg.
Vi har beskrevet det enkelte fottøyet slik at du kan danne deg et overblikk over de kvalitetene de enkelte skoene har.

Pass på at fottøyet ditt puster, det gir lengre levetid!

Sko til utendørs bruk har behov for beskyttelse og det er derfor i mange tilfeller veldig viktig å gi skoene impregnering. Ikke kun for å gjøre skoene vanntette, men også for å bevare en flott overflate på skoens materiale.
Det vil spesielt være varme vintersko som har bruk for omtenksom pleie da både salt fra veiene og den våte snøen kan gi varige merker.