Gratis frakt*
899 NOK
365 dagers returrett
Denne originale Shimano girkabelen er rustfri og ekstra lang. Den ekstra lengden gjør at denne ledningen ofte brukes på tandemsykler og andre sykler som krever en girkabel som er litt lengre enn normalt. Girkabel passer til a…
Les mer
NOK 91,00
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Denne originale Shimano girkabelen er rustfri og ekstra lang. Den ekstra lengden gjør at denne ledningen ofte brukes på tandemsykler og andre sykler som krever en girkabel som er litt lengre enn normalt. Girkabel passer til alle Shimanos veisykler og terrengsykkelutstyrskomponenter. Du kan bruke denne girkabelen fra Shimano på landeveissykler, terrengsykler og trekkingsykler med mekaniske girsystemer.

Spesifikasjoner:

  • 1 x girkabel rustfritt stål (1,2 mm x 3000 mm lang)
  • Kabel er med sylindere som passer på girskiftegrep på landeveissykler, terrengsykler, trekkingsykler og sportssykler
  • Passer til front- eller bakgir
  • 1 x endekappe til bremsekabel
  • Tykkelse: 1,2 mm

Kvalitetsnivå
Shimano viser seg å være et utmerket merke med sine produkter der konseptene, komforten og funksjonaliteten ikke er smigrende. Dette gir gjennomført ved bruk av solide materialer og innovative teknologier, som derved kan holde følge tritt med et høyt prestasjonsnivå hos amatører og profesjonelle. Dette har tilbudt dem en dominerende plass på det internasjonale markedet, der tallrike kunder har vært tilfredse med produktene. Kunden kan derfor være trygg ved kjøp av produkter fra Shimano.

EAN: 4524667103523

Ingen anmeldelser for dette produktet.