Her får du den splitter nye Elite Suito-T treningssykkel som gjør hjemmetrening enklere og mer behagelig. Til tross for sin relativt lave pris holder treningssykkelen et utrolig høyt nivå med bl.a. 15% simulert skråning, en w…
Les mer
NOK 6 599,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt*
899 NOK
'

Her får du den splitter nye Elite Suito-T treningssykkel som gjør hjemmetrening enklere og mer behagelig. Til tross for sin relativt lave pris holder treningssykkelen et utrolig høyt nivå med bl.a. 15% simulert skråning, en wattmåling med et presisjonsavvik på bare 2,5% og en enorm effekt på 1900w ved 40km / t og hele 2900w ved 60km / t).

applikasjon
Suito-T fra Elite kommer som "plug and play" klar. Dvs. at det bare tar noen minutter fra den pakkes ut til du kan kjøre. Den er således utstyrt med en heiseblokk for forhjulet. Alt du trenger å gjøre er å trekke støttebenene til siden slik at treningssykkelen er godt plantet på gulvet, og deretter fjerne bakhjulet på sykkelen og montere den i din nye Elite Suito, så er du klar til å trene! Du kan bruke treningssykkelen sammen med praktisk talt alle vanlige treningsapper, men hvis du ikke har et abonnement, er en gratis prøveperiode for Swift inkludert i treningssykkelen, slik at du kan komme i gang umiddelbart. Merk at kassetten ikke er inkludert, så du må bruke kassetten fra sykkelen din, ellers kan du kjøpe en kassett.

Spesifikasjoner

  • Leveres stigerør / forhjulstøtte
  • Kassett-typen som passer til treneren er Shimano HG-type med 11 gir
  • Svinghjul: 3,5 kg
  • Maksimal simulert økning: 15%
  • Maksimal motstand: 1900w
  • Nøyaktighet: +/- 2,5%
  • Kompatibel med: ANT + FE-C, ANT + Power, ANT + Speed & Cadence, Bluetooth FTMS (Trainer Control), Bluetooth Power, Bluetooth Speed & Cadence
  • Akselkompatibilitet: 130/135 hurtigutløser, 142 × 12 gjennomgående aksel.
  • Adaptere inkludert (I tillegg kan en 148 × 12 Boost-adapter kjøpes)
  • Vekt: 14,5 kg

Kvalitetsnivå
Elite er et høyt respektert merke innen sykling. Selskapet har spesialisert seg på mosjonssykler, drikkeflasker og flaskeholdere siden 1979. Du får derfor et produkt som er et resultat av mange års erfaring og ekspertise på området. Elite bruker mye tid på forskning, så produktene deres er alltid blant de absolutt beste på markedet.

Vedlikehold
Treningssykkelen trenger ikke vedlikeholdes, men kan tørkes av med en våt klut. Det kan også være en idé å kjøpe en treningsmatte slik at svetten ikke kommer på gulvet.

EAN: 8020775039137Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.