Kinetic er nå tilbake i det danske markedet med sin første treningssykkel med direkte kjøretur. Den deilige Kinetic R1 gir deg optimal trening, med naturlige bevegelser når du sykler. Dette er fordi at den kan vippe opptil 2…
Les mer
NOK 11 449,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt*
899 NOK
'

Kinetic er nå tilbake i det danske markedet med sin første treningssykkel med direkte kjøretur. Den deilige Kinetic R1 gir deg optimal trening, med naturlige bevegelser når du sykler. Dette er fordi at den kan vippe opptil 20 grader fra side til side, akkurat som du ville gjort når du sykler utenfor. Den elektroniske treningstreneren bruker ANT + ™, ANT + ™ FE-C og Bluetooth® for å koble til en rekke treningsapper, for eksempel Kinetic Fit, Bkool, Swift, TrainerRoad og FulGaz, slik at du kan rase mot venner og prøve deg på de mest utfordrende rutene i verden.

applikasjon
Kinetic R1 er ekstremt stille og kan enkelt pakkes sammen, slik at den lett kan oppbevares i et spiskammer. Det gjør det ideelt for hjemmebruk når vinterkulda, vind og regn gjør veilivet surt. Når du er hjemme er det enkelt å koble treningssykkelen til strøm, men hvis du er på vei til et løp og vil bruke treningssykkelen til å varme opp eller rulle av etter et løp, kan du bruke den uten strømtilkobling. En funksjon du ikke ofte finner blant andre high-end treningstrenere.

spesifikasjoner

 • Kinetic R1 inkluderer et gratis 6-måneders abonnement på Premium Smart Package i Kinetic Fit-treningsappen.
 • Rock and Roll-teknologi. Bare Direct-Drive-trener med fri bevegelse på over 10 grader.
 • Maks helling: 20% - Maks motstand: 2000 watt
 • Presisjonskalibrert motstand med +/- 3% nøyaktighet
 • Solid svinghjul for realistisk løp
 • Kobles til populær treningsprogramvare via ANT + ™, ANT + ™ FE-C og Bluetooth® FTMS
 • Kompatibel med 130mm og 135mm hurtigavløpsnav og 142mm og 148mm gjennom aksler
 • Sammenleggbart og med ergonomisk bærehåndtak for enkel lagring og transport
 • Enkel bytte (uten verktøy) mellom sykkel og trener (med ekstra gratis sett)
 • Interaktiv elektronisk motstand styrer ytelsen din
 • Kobles til PC via USB-port for pålitelig direkte tilkobling
 • Kontrollert motstand simulerer endringer i terrenget i treningspass og virtuelle ruter

kvalitetsnivå
Denne hometrainer gir en motstand på opptil 2000 watt, noe som er mer enn de fleste ryttere kan gi. Dette gir deg optimal trening - selv når du sykler gjennom sykkelen. Det store svinghjulet er nesten stille, selv når du kjører voldsomt, noe familien (og enhver beboer) vil sette pris på.

Vedlikehold
Du kan tørke av denne treningssykkelen med en fuktig klut hvis den blir skitten. Men ellers krever det ikke noe spesielt vedlikehold. Du kan sette sammen bena slik at de lett kan være i en garderobe, og med det store håndtaket er det enkelt å flytte det rundt i huset. For å beskytte gulvet på treningssykkelen mot svette og slitasje, kan du kjøpe en treningsmatte.

EAN: 851061001983Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.