Tacx har oppdatert deres populære Neo 2 treningssykkel med denne nye Neo 2T. Hjemmetreneren er nå blant annet bli enda mer realistisk å sykle på. Dvs som klatrer og spurter føles mye mer som ute på veiene etter hvert som mot…
Les mer
NOK 13 499,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt*
899 NOK
'

Tacx har oppdatert deres populære Neo 2 treningssykkel med denne nye Neo 2T. Hjemmetreneren er nå blant annet bli enda mer realistisk å sykle på. Dvs som klatrer og spurter føles mye mer som ute på veiene etter hvert som motoren er bygget opp igjen, slik at trener nå gir en høyere og mer realistisk motstand allerede med en hastighet på 3 km / t.

Den neste forbedringen du vil merke er at hometrainer nå nesten har blitt stille. Dette skyldes den nye designen, der plasseringen av magnetene som skaper motstanden har endret seg. Den har fjernet den "plystende" lyden da vinden fra svinghjulet passerte over magnetene. Selvfølgelig får du fremdeles de mange teknologiske fremskrittene fra den gamle modellen. Så du kan se frem til en komfortabel og innovativ trening. Neo 2T tåler opptil 25% stigning og motstår opptil 2200 watt.

Hjemmetreneren kommuniserer trådløst via Bluetooth og ANT + med forskjellige smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner. Så du kan bruke treningsappene du foretrekker. Kadensmålingen gjøres mer nøyaktig med en kontaktløs sensor. Akkurat som det er forbedret pedalhastighetsanalyse i denne oppdaterte versjonen.
Inkludert i pakken - når du kjøper en Tacx hometrainer - får du en hometrainer, stigerørsblokk slik at sykkelen holder seg rett og kassettlåsen og 5mm hurtigutløsningsringer. Du får også et rabattkort for Tacx 'egen Upgrade Smart-programvare.

applikasjon
Tacx Neo 2T er ideell for vintertrening innendørs, når været ikke er bra. Hjemmetreneren er nesten stille, så du ikke forstyrrer familien og naboene. Du kan bruke Neo 2T med både racing og MTB-sykler.

Vi anbefaler selvfølgelig at du bruker en treningsmatte under treningssykkelen for å beskytte gulvet og redusere enhver vibrasjon fra maskinen - samtidig som du unngår å svette på gulvet. Neo 2T kan kommunisere med mange forskjellige enheter, på de installerbare Tacx-appene eller gjennom tredjepartsapper.

Enheten kan også brukes uten apper tilkoblet, og kan til og med brukes uten strøm. Denne frittstående teknologien får motstanden til å øke når hastigheten øker.

spesifikasjoner

 • Farge: Svart / turkis
 • Kan brukes uten strøm
 • Casette kropp; passer Shimano og SRAM
 • Ny kassett må kjøpes til Campagnolo
 • Opptil 25%
 • Minimal støy
 • Frittstående funksjon
 • Kommuniserer trådløst via ANT + og Bluetooth
 • Motstand på opptil 2200 watt
 • vedlikehold
 • Boksen inneholder: Neo 2 Smart Hometrainer, blokk for forhjul, kassettlåseringer, Rask frigjøring (5 mm), rabattkort for Upgrade Smart.

Monterings
Det er ganske enkelt å montere denne treningssykkelen. Kassetten settes på hjemmetreneren og sykkelen settes på. Forhjulet settes inn i den medfølgende stigerøret for å stabilisere hjulet. Vær oppmerksom på at det krever en Shimano-kassettrigger for å installere og fjerne kassetten på denne modellen.

kvalitetsnivå
Tacx er et av de ledende merkene blant produsenter av sykkelutstyr for både amatører og profesjonelle. Det er gjennom en tett kundedialog at produktene har fått den kvaliteten de har i dag. Derfor brukes Tacxs produkter også av flere profesjonelle sykkelteam.

Vedlikehold
Denne Neo 2 treningssykkelen krever ikke noe vedlikehold, bortsett fra en vask nå og da. I tillegg lider ikke hjemmetreneren.

EAN: 8714895058405Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.