Gratis frakt*
899 NOK
365 dagers returrett
Denne Thermo Finlandshetten Junior fra Sensor er designet for å isolere og beskytter derfor barnets ører, hals og panne mot hard vind og kulde. Sømmene i hjelmluen er flate, noe som gjør denne luen utrolig behagelig å ha på. …
Les mer
NOK 120,00
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Denne Thermo Finlandshetten Junior fra Sensor er designet for å isolere og beskytter derfor barnets ører, hals og panne mot hard vind og kulde. Sømmene i hjelmluen er flate, noe som gjør denne luen utrolig behagelig å ha på. Med denne finlandshetten fra Sensor er barnet ditt sikret høy komfort på skiferien eller sykkelturen.

Bruk
Thermo Finlandshetten er utrolig god å ha på under ski- og sykkelhjelmen. Hjelmluens anatomiske korrekte passform sørger for at luen blir hvor den skal når barnet sykler eller står på ski.

Spesifikasjoner

  • Farge: Svart
  • Hodediameter: 49-55 cm.
  • Materiale: 100% polyester
  • Thermo
  • Flat søm
  • Anatomisk korrekt passform

Kvalitetsnivå
Denne Thermo Finlandshette Junior hjelmluen er ytterst isolerende og yter perfekt beskyttelse mot kald og hard vind. Med denne finlandshetten er du alltid garantert en behagelig sykkeltur. Hjelmluen fra Sensor er lett og tar ikke mye plass under hjelmen.

Vedlikehold
Hetten kan maskinvaskes på 40 grader, og bør vaskes med klær i samme farge. Hetten skal ikke tørketromles eller strykes. Vi anbefaler du bruker et sportsvaskemiddel, da dette forlenger levetiden.

EAN: 8592837013091

Ingen anmeldelser for dette produktet.